F Death Note trailer: Το Netflix κυκλοφορεί το ...σημειωματάριο του τρόμου! - FilmBoy Death Note trailer: Το Netflix κυκλοφορεί το ...σημειωματάριο του τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Death Note trailer: Το Netflix κυκλοφορεί το ...σημειωματάριο του τρόμου!


    Μετά τα εξαιρετικά The Guest (το είχε χθες στη τηλεόραση by the way) και You’re Next, ο σκηνοθέτης Adam Wingard συνέχισε να προσπαθεί να κάνει τη φοβερή ταινία τρόμου που θα τον εκτόξευε, αλλά το Blair Witch απογοήτευσε και στα ταμεία και στις κριτικές.
    Παρόλα αυτά, ο σκηνοθέτης συνεχίζει να κινείται στο είδος, με το Death Note του Netflix να δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.

    Η ταινία είναι βασισμένο στο manga των Tsugumi Ohba και Takeshi Obata, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ιαπωνία, όπου έχει εμπνεύσει μια σειρά anime, live action ταινίες, μία live-action τηλεοπτική εκπομπή, video games, soundtracks, ακόμη και θεατρικό μιούζικαλ!

    Το Death Note βασίζεται σε μια τρομακτική υπόθεση. 
    Ένας νεαρός άνδρας (που τον υποδύεται ο Nat Wolff) ανακαλύπτει ένα σημειωματάριο που σκοτώνει κάθε πρόσωπο του οποίου το όνομα γράφεται στις σελίδες του. 

    Ο τύπος όμως, αντί να γράψει ένα όνομα (κάποιου Τούρκου πολιτικού για παράδειγμα), γράφει κάτι που μάλλον δεν γίνεται απολύτως σαφές στο …σημειωματάριο:
    ‘Εκείνους που είναι ανάξιοι να ζουν’.

    Υπεύθυνος να αναλάβει να φέρει εις πέρας την μακάβρια αποστολή του notebook είναι ένα απειλητικό πνεύμα που ονομάζεται Ryuk (με την ούτως ή άλλως τρομακτική φωνή του Willem Dafoe). 

    To Death Note θα προβληθεί στο Netflix στις 25 Αυγούστου, και όπως οι περισσότερες original movies του καναλιού, δεν θα βγουν στους κινηματογράφους.
    Το trailer κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Death Note trailer: Το Netflix κυκλοφορεί το ...σημειωματάριο του τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top