F Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol. 3. - FilmBoy Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol. 3. - FilmBoy
  • Latest News

    Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol. 3.


    Όταν πριν τρία χρόνια η Marvel ανακοίνωνε ότι ο James Gunn θα είναι ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy, πολλοί ήταν εκείνοι που έψαξαν να βρουν ποιος είναι τούτος, ενώ η αμφισβήτηση έγινε ακόμα εντονότερη όταν ανακάλυψαν ότι πρόκειται για έναν άπειρο σκηνοθέτη που το μόνο που είχε παρουσιάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μια indie δραμεντί με τίτλο Super, η οποία μάλιστα δεν ήταν καθόλου σούπερ, και μια χαβαλεδιάρικη ταινία τρόμου, το Slither.

    Εν έτει 2017 όμως, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική με το πρώτο Guardians of the Galaxy να αποδεικνύεται τεράστια επιτυχία, και το Guardians of the Galaxy Vol.2 που έρχεται οσονούπω να μοιάζει εξίσου καλό.

    Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις σκηνοθετών που μετά από δύο τόσο μεγάλες ταινίες θέλουν ένα μικρό διάλειμμα, όμως ο James Gunn φαίνεται ότι δεν είναι ένας απ’ αυτούς, αποκαλύπτοντας μέσω του προφίλ του στο facebook ότι θα επιστρέφει για να γράψει και να σκηνοθετήσει και το Guardians of the Galaxy Vol. 3, και μάλιστα δε βλέπει την ώρα να ξεκινήσει δουλειά.





    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επιβεβαιώθηκε ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy Vol. 3. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top