F Krypton trailer: Έχουμε τη διαρροή του teaser της νέας σειράς του SyFy! - FilmBoy Krypton trailer: Έχουμε τη διαρροή του teaser της νέας σειράς του SyFy! - FilmBoy
  • Latest News

    Krypton trailer: Έχουμε τη διαρροή του teaser της νέας σειράς του SyFy!


    Αυτό κι αν είναι έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη, καθόσον είχαμε ψιλοξεχάσει το όλο project για τη σειρά Krypton
    Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι η σειρά είναι ακόμη στο στάδιο του πιλότου και δεν έχει δοθεί έγκριση για πλήρη σεζόν. 

    Ωστόσο το teaser trailer του εν λόγω πιλοτικού επεισοδίου φαίνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας (μάλλον διέρρευσε) και μας δίνει μια πρώτη, εντυπωσιακότατη ματιά στον κόσμο του Krypton, δυο γενιές πριν καταστραφεί και ο Kal-El μείνει ο μοναδικός επιζών.

    Η ιστορία θα ακολουθήσει τον παππού του γνωστού μας Superman, Seg-El, σε νεαρή ηλικία, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την τιμή και το όνομα της οικογένειας του. 
    Ο Οίκος El φαίνεται πως έχει εκπέσει και εξοστρακιστεί από την κοινωνία του Krypton και ο Seg-El θα προσπαθήσει να φέρει την ελπίδα και την ισότητα, μετατρέποντας έναν πλανήτη υπό διάλυση σε έναν πλανήτη άξιο να ‘γεννήσει’ τον σπουδαιότερο ήρωα που ξέρουμε.

    Στο βίντεο, ο Seg-El απευθύνεται στον εγγονό του, Kal-El, όπως θα περιμέναμε να του μιλάει η εικονική προσομοίωση του Jor-El, σαν να ξεκλείδωνε κάποιο μήνυμα από το Fortress of Solitude. 
    Τώρα πως θα συνδεθούν παππούς και εγγονός και με ποιο τρόπο, μένει να το δούμε. 

    Το visual του βίντεο είναι απίστευτο, ειδικά αν λάβουμε υπόψην το ότι πρόκειται για τηλεοπτική σειρά, οπότε σκέφτομαι ότι αν θέλει η παραγωγή να κρατήσει υψηλό επίπεδο στα οπτικά εφέ και αν τελικά εγκριθεί η σειρά, μήπως χρειαστεί να περιορίσει τον αριθμό των επεισοδίων. 

    Και για να μην ξεχνάμε και την δουλειά του David S. Goyer στο σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου, μαζί με τον Ian Goldberg, το έμβλημα του Οίκου El μοιάζει πάρα πολύ με το αντίστοιχο έμβλημα που είχαν ο Henry Cavill και ο Russell Crowe στο Man of Steel, του οποίο το σενάριο είχε επίσης επιμεληθεί ο Goyer
    Τώρα για το αν το Krypton θα είναι prequel του Man of Steel … let the fan theories begin!

    Η σκηνοθεσία είναι του Colm McCarthy
    Στους κεντρικούς ρόλους έχουμε τους Cameron Cuffe (Seg-El), Georgina Campbell (Lyta Zod), Ian McElhinney (Val-El), Elliot Cowan (Daron Vex), Ann Ogbomo (Primus Alura Zod), Rasmus Hardiker (Kem), Wallis Day (Nyssa Vex) και Aaron Pierre (Dev-Em). 
    Η παραγωγή είναι των David S. Goyer και Damian Kindler.

    Αν όλα πάνε καλά, θα αναμένουμε τη σειρά του χρόνου, στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι Syfy
    Μέχρι τότε απολαύστε το trailer και ας προσευχηθούμε στον Rao να διαρρεύσει ολόκληρος ο πιλότος στο προσεχές μέλλον, όπως είχε γίνει με τον Flash, τον Lucifer και τη Supergirl.

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Krypton trailer: Έχουμε τη διαρροή του teaser της νέας σειράς του SyFy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top