F Rock Paper Dead trailer: Ο δημιουργός του κλασικού Fright Night επιστρέφει! - FilmBoy Rock Paper Dead trailer: Ο δημιουργός του κλασικού Fright Night επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Rock Paper Dead trailer: Ο δημιουργός του κλασικού Fright Night επιστρέφει!


    Κατά τη δεκαετία των 80's, πολλές “διεστραμμένες” φαντασίες βρήκαν το δρόμο προς τις σκοτεινές αίθουσες. 

    Μία απ’ αυτές ήταν και του Tom Holland που έγινε διάσημος, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο genre, ως δημιουργός του Fright Night και λίγο αργότερα ως σκηνοθέτης του πρώτου Child's Play
    Έκτοτε η καριέρα του περιορίστηκε σε τηλεταινίες ή επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, όμως φέτος κάνει το μεγάλο comeback του με το Rock Paper Dead.

    Ο Peter Harris ήταν ένας serial killer που μετά από μια δεκαετία έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική, αποφυλακίζεται ως θεραπευμένος. 
    Επιστρέφοντας όμως στο πατρικό του σπίτι, αγωνιώδεις μνήμες της ταραγμένης παιδικής του ηλικίας και φαντάσματα των θυμάτων του, ταράζουν τη ψυχική κατάστασή του. 

    Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει η όμορφη Ashley, η οποία τον οδηγήσει να πάρει μια μοιραία απόφαση, μια απόφαση που θα αναζωπυρώσει τις παλιές του επιθυμίες, και θα τον οδηγήσουν στη γνωστή κατάληξη, το φόνο.

    Σεναριογράφοι του Rock Paper Dead είναι οι Victor Miller (Friday the 13th) και Kerry Fleming με τους Luke Macfarlane, Jennifer Titus, Michael Madsen, Tatum O’Neal, Anna Margaret, Gabrielle Stone, Ari Lehman και Maureen McCormick να πρωταγωνιστούν.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rock Paper Dead trailer: Ο δημιουργός του κλασικού Fright Night επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top