F Ο σκηνοθέτης του Kubo αναλαμβάνει το νέο Transformers! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Kubo αναλαμβάνει το νέο Transformers! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Kubo αναλαμβάνει το νέο Transformers!


    Μπορεί ο Michael Bay να είναι ο άνθρωπος που έκανε τα Transformers ένα κινηματογραφικό franchise 3,7 δις δολαρίων, όμως είναι αναμφισβήτητα και ο άνθρωπος που το κατάντησε κακό ανέκδοτο στα χείλια των over-16 θεατών.

    Με το The Last Knight να είναι (ελπίζουμε) η τελευταία φορά που θα βρίσκεται στα ηνία τους, η Universal ετοιμάζει την επόμενη μέρα, έχοντας στα σκαριά όχι μόνο sequels της κεντρικής σειράς αλλά και αυτόνομα spin-offs με πρώτο μια ταινία γύρω από τον Bumblebee, το δημοφιλές κίτρινο Autobot που μεταμορφώνεται σε Camaro.

    Με την εν λόγω ταινία να έχει ανακοινώσει ότι θα βγει στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι, είναι λογικό και αναμενόμενο να βάζει γκάζι στη διαδικασία παραγωγής της.

    Οι πληροφορίες για τη ταινία είναι μέχρι στιγμής λίγες και ανεπιβεβαίωτες, με τις φήμες να λένε ότι το σενάριο της Christina Hodson (Shut In) τοποθετείται δεκαετίες πριν τα γεγονότα του πρώτου Transformers, ενώ και το κόστος της ταινίας θα είναι αρκετά χαμηλότερο των προηγουμένων.

    Το επόμενο βήμα ήταν φυσικά ο σκηνοθέτης, και εδώ η Universal μας έκανε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιλέγοντας τον Travis Knight, lead animator της Laika και σκηνοθέτη του πρόσφατου Kubo and the Two Strings!

    Αν και το καλάθι που κρατάμε για την ταινία Bumblebee παραμένει μικρό γιατί αμφιβάλλουμε για το πόση ελευθερία θα έχει ο Knight να ξεφύγει από το στυλ που καθιέρωσε ο Bay στη σειρά, σίγουρα οι ελπίδες για μια αξιόλογη ταινία Transformers αναπτερώνονται μετά από πολλά χρόνια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Kubo αναλαμβάνει το νέο Transformers! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top