F Ο σκηνοθέτης του Logan θα κάνει τον ...'Νονό με αστυνομικούς'! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Logan θα κάνει τον ...'Νονό με αστυνομικούς'! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Logan θα κάνει τον ...'Νονό με αστυνομικούς'!


    Μετά από μια επιτυχημένη ταινία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι προτάσεις προς τους συντελεστές της, και ειδικά προς το σκηνοθέτη να πέφτουν βροχή, με τον εκάστοτε καλλιτέχνη να μη προλαβαίνει να υπογράφει συμβόλαια.

    Κάτι ανάλογο μοιάζει να συμβαίνει και με τον James Mangold, έναν σκηνοθέτη που στο παρελθόν είχε ξαναγνωρίσει την επιτυχία με ταινίες όπως Girl Interrupted, Walk the Line και 3:10 to Yuma, όμως από τότε πέρασε μια δεκαετία ανομβρίας και το Logan ήρθε σαν δροσερή βροχή για τη καριέρα του.

    Οι προτάσεις λοιπόν ήρθαν, με τον Νεοϋορκέζο σκηνοθέτη να συμφωνεί με τη Fox για να αναλάβει το The Force, ένα σκοτεινό αστυνομικό δράμα, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Don Winslow (Savages, The Death and Life of Bobby Z), ένα βιβλίο που ο Stephen King χαρακτήρισε ως το Νονό με αστυνομικούς …τόσο καλό!

    Ο σεναριογράφος που θα αναλάβει τη διασκευή της ιστορίας μαζί με τον Mangold αναζητείται, με τους Shane Salerno, Ridley Scott και Kevin J. Walsh (Manchester by the Sea) να βρίσκονται στη παραγωγή.
    Αναμένουμε με περιέργεια…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Logan θα κάνει τον ...'Νονό με αστυνομικούς'! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top