F Η Lara Croft ...Alicia Vikander θα κυνηγάει τέρατα στο monster movie Freakshift - FilmBoy Η Lara Croft ...Alicia Vikander θα κυνηγάει τέρατα στο monster movie Freakshift - FilmBoy
  • Latest News

    Η Lara Croft ...Alicia Vikander θα κυνηγάει τέρατα στο monster movie Freakshift


    Μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός που έχει ήδη κερδίσει ένα Όσκαρ και η ώρα που θα ξαναβρεθεί στο κόκκινο χαλί να μην αργεί, όμως η Alicia Vikander έχει αποδείξει πολλάκις ότι δε σνομπάρει και τις πιο εμπορικές ταινίες.

    Μετά λοιπόν το επερχόμενο Tomb Raider, την 28χρονη Σουηδή ηθοποιό θα δούμε σε μία ακόμη περιπέτεια με τίτλο Freakshift.
    Η ταινία είχε ανακοινωθεί το μακρινό 2012 όμως για άγνωστους λόγους τότε δεν είχε προχωρήσει. 

    Με τον δημιουργό της, Ben Wheatley να έχει πάρει πρόσφατα τα πάνω του, έφτασε η ώρα της.
    Το Freakshift ανήκει στο είδος των monster movies, με τις πληροφορίες να μιλούν για ένα πνιγμένο στη δράση θρίλερ γύρω από μια παρέα που κυνηγούν νυκτόβια τέρατα.

    Αν και οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα κλειδώσει, το Freakshift ευελπιστεί να ξεκινήσει γυρίσματα τον Αύγουστο ώστε να βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.
    Πριν απ’ αυτό, την Vikander θα δούμε στα δραματικά Tulip Fever, Submergence και Euphoria, ενώ με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε τη πιο πρόσφατη δημιουργία του Wheatley, Free Fire.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Lara Croft ...Alicia Vikander θα κυνηγάει τέρατα στο monster movie Freakshift Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top