F Fargo trailer: Η 3η σεζόν έρχεται, με τον Ewan McGregor σε διπλό ρόλο - FilmBoy Fargo trailer: Η 3η σεζόν έρχεται, με τον Ewan McGregor σε διπλό ρόλο - FilmBoy
  • Latest News

    Fargo trailer: Η 3η σεζόν έρχεται, με τον Ewan McGregor σε διπλό ρόλο


    Αν υπήρχε μια ταινία που κανείς δεν θα περίμενε να μετατραπεί σε ποιοτική και επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αυτή ήταν σίγουρα το Fargo των αδερφών Coen.

    Αλλά αυτό ακριβώς πέτυχε ο Noah Hawley στο FX, μια ανθολογία που συνδύασε το κλασικό παγωμένο τοπίο της Μινεσότα και της Βόρειας Ντακότα, με την ωμή βία και το μαύρο χιούμορ, συστατικά που έκαναν την αρχική ταινία του 1996 τόσο μοναδική.

    Και από εκείνο το σημείο εκκίνησης, ο Hawley έχει καταφέρει να πει ιστορίες για άτακτους εκτελεστές, φαύλους συζύγους και τις γυναίκες τους, χασάπηδες με καρδιά μικρού παιδιού, ακόμη και UFO!

    Τώρα, το Fargo θα επιστρέψει για 3η σεζόν στα τέλη του επόμενου μήνα, και σε αντίθεση με τη δεύτερη σεζόν, η οποία εξελισσόταν στα τέλη της δεκαετίας του 1970, θα λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη εποχή και θα αφορά δίδυμα αδέλφια (ο Ewan McGregor σε διπλό ρόλο), δολοπλοκίες και φυσικά, μία σοφή και καλόκαρδη αστυνομικίνα (Carrie Coon).
    Στο cast βρίσκονται ακόμη ο David Thewlis, η Mary Elizabeth Winstead, ο Michael Stuhlbarg και άλλοι.

    Μετά την κυκλοφορία μικρών teaser, το FX μόλις κυκλοφόρησε ένα extended trailer για τη 3η σεζόν του Fargo.
    Η σειρά ξεκινά στις 19 Απριλίου.

    Διαβάστε τις κριτικές για τη σεζόν 1 και για τη σεζόν 2.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fargo trailer: Η 3η σεζόν έρχεται, με τον Ewan McGregor σε διπλό ρόλο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top