F Ο Leonardo DiCaprio θα κυνηγάει Ιταλούς μαφιόζους στη νέα ταινία The Black Hand - FilmBoy Ο Leonardo DiCaprio θα κυνηγάει Ιταλούς μαφιόζους στη νέα ταινία The Black Hand - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo DiCaprio θα κυνηγάει Ιταλούς μαφιόζους στη νέα ταινία The Black Hand


    Έχοντας πια το πολυπόθητο Όσκαρ στα χέρια, ο Leonardo DiCaprio κάνει έκτοτε ένα μικρό διάλειμμα στη καριέρα του και παρότι το όνομά του αυτό το διάστημα έχει εμπλακεί με διάφορα projects, ακόμα δεν έχει μπει στο στούντιο για τα γυρίσματα κάποιας νέας ταινίας.

    Σύμφωνα με τo Deadline, στη λίστα με αυτά τα projects μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα ένα που τιτλοφορείται The Black Hand και αποτελεί τη κινηματογραφική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Stephan Talty (Captain Phillips) που ετοιμάζουν οι Paramount Pictures, The Gotham Group και Appian Way.

    Στη ταινία αναμένεται να υποδυθεί τον Joseph Petrosino, έναν αστυνόμο του τμήματος της Νέας Υόρκης, ο οποίος στην αλλαγή του περασμένου αιώνα, κυνήγησε ανελέητα τη Black Hand, μια συμμορία Ιταλών, πρόδρομο της μετέπειτα οργανωμένης Μαφίας, που εκείνη τη περίοδο μετέφεραν τις “δουλειές” τους στη πόλη του απαγάγοντας ανθρώπους και ζητώντας λύτρα. 

    Ο Petrosino λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος από τα χέρια τους, όμως πριν απ’ αυτό κατάφερε να συλλάβει και να απελάσει δεκάδες από αυτά τα καλόπαιδα.
    Η ταινία βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανεύρεσης σεναριογράφου, άρα καταλαβαίνετε ότι δε πρόκειται να τη δούμε άμεσα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo DiCaprio θα κυνηγάει Ιταλούς μαφιόζους στη νέα ταινία The Black Hand Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top