F Headshot trailer: Ο Iko Uwais του The Raid δέρνει ξανά ...όλους! - FilmBoy Headshot trailer: Ο Iko Uwais του The Raid δέρνει ξανά ...όλους! - FilmBoy
  • Latest News

    Headshot trailer: Ο Iko Uwais του The Raid δέρνει ξανά ...όλους!


    Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το Headshot δεν είναι άλλο ένα The Raid, απλώς ο πρωταγωνιστής είναι και στα δύο ο Iko Uwais, ο οποίος αναγνωρίστηκε με το σούπερ χιτ του 2011.

    Ωστόσο, και εδώ θα τον δούμε να δέρνει αλύπητα κακούς ανθρώπους, με τις γροθιές, τα πόδια του και …new entry, με διάφορα αιχμηρά ή όχι αντικείμενα τα οποία βρίσκει άφθονα σε αυτή τη ταινία.

    Οι σκηνοθέτες Kimo Stamboel και Timo Tjahjanto (γνωστοί και ως Mo Brothers) έφτιαξαν άλλη μια ταινία για φίλους της δράσης, όπου η έμφαση δίνεται (κυρίως) στο να παρακολουθείς σκληρούς άντρες να παλεύουν μεταξύ τους με τον πιο θεαματικό τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, και στο τέλος να κερδίζει ο Uwais.

    Ο Ινδονήσιος σταρ παίζει έναν μυστηριώδη άντρα που ξυπνάει με αμνησία, ερωτεύεται την γιατρό που του έσωσε τη ζωή και προσπαθεί να ζήσει μια ειρηνική ζωή.
    Αλλά – δεν θα το φανταστείτε - το παρελθόν του έρχεται για να τον στοιχειώσει με τη μορφή μιας ομάδας απειλητικών εγκληματιών με τάση για βία. 

    Το Headshot θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Μαρτίου.
    Απολαύστε το trailer (κρύψτε τα γυαλικά από το σπίτι πρώτα).


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Headshot trailer: Ο Iko Uwais του The Raid δέρνει ξανά ...όλους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top