F Denzel Washington και Colin Farrell στη νέα ταινία του Dan Gilroy - FilmBoy Denzel Washington και Colin Farrell στη νέα ταινία του Dan Gilroy - FilmBoy
  • Latest News

    Denzel Washington και Colin Farrell στη νέα ταινία του Dan Gilroy


    Έχοντας κάνει θαύματα στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Nightcrawler βουτώντας στο νυχτερινό σκοτεινό κόσμο των ειδήσεων, ο Dan Gilroy ετοιμάζει το επόμενό του φιλμ, ένα δράμα με τίτλο Inner City που αυτή τη φορά ρίχνει τα βέλη του στον εξίσου σκοτεινό κόσμο των δικηγορικών γραφείων.

    Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ο Roman J. Israel, ένας ιδεαλιστής δικηγόρος που προσπαθεί να βοηθάει τους φτωχούς και τους ανήμπορους, ο οποίος μετά το θάνατο του συνεργάτη και μέντορά του, στρατολογείται από ένα μεγάλο και επιτυχημένο δικηγορικό γραφείο, όμως όσο περισσότερο χρόνο περνάει εκεί, τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί πως οι μεθόδους στη νέα του εργασία πάνε κόντρα με τα όσα εκείνος πρεσβεύει.

    Ο Dan Gilroy έχει φυσικά γράψει και το σενάριο, με τον Denzel Washington να υποδύεται τον Israel, και τον Colin Farrell το νέο του αφεντικό.
    Τα γυρίσματα του Inner City αναμένονται να ξεκινήσουν το Μάρτιο στο Λος Άντζελες, με την Sony να έχει θέσει το budget γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια, τριπλάσιο του Nightcrawler!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Denzel Washington και Colin Farrell στη νέα ταινία του Dan Gilroy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top