F Ο Mel Gibson επιστρέφει στο Hollywood με δύο νέες στουντιακές ταινίες - FilmBoy Ο Mel Gibson επιστρέφει στο Hollywood με δύο νέες στουντιακές ταινίες - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Mel Gibson επιστρέφει στο Hollywood με δύο νέες στουντιακές ταινίες


    Η προσφάτως ανακοινωθείσα και απόλυτα δίκαιη συμπερίληψή του στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, αποτέλεσε ένα άλαλο αλλά άκρως ηχηρό “περασμένα ξεχασμένα” από το Hollywood προς τον Mel Gibson, ανοίγοντάς του και πάλι τις πόρτες για να επιστρέψει στα μεγάλα στούντιο.

    Από εκεί λοιπόν που τη τελευταία πενταετία, τον είδαμε μονάχα στα How I Spent My Summer Vacation και Blood Father, μέσα σε λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο 61χρονος ηθοποιός θα συμμετέχει σε δύο νέες ταινίες, το Daddy's Home 2 και το Dragged Across Concrete.

    Το πρώτο προφανώς πρόκειται για το sequel της περσινής κωμωδίας του Sean Anders με τους Will Ferrell και Mark Wahlberg, η οποία μετά την αναπάντεχη εμπορική της επιτυχία, πήρε στα γρήγορα το πράσινο φως για το sequel, με τους Mel Gibson και John Lithgow να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο κόντρας, υποδυόμενοι τους πατεράδες των πρωταγωνιστών.

    Όσο για το δεύτερο, πρόκειται για τη νέα πρωτότυπη ταινία του S. Craig Zahler, ο οποίος μετά την επιτυχία του Bone Tomahawk, ετοιμάζεται να παρουσιάζει ένα σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ με κεντρικούς ήρωες δύο μπάτσους, οι οποίοι μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα όταν δημοσιεύεται ένα βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν υπερβολική βία κατά τη διάρκεια του καθήκοντος. 

    Ντροπιασμένοι και με τις τσέπες άδειες, οι δύο άνδρες βουτούν στο κόσμο της παρανομίας, όμως εκεί βρίσκουν πολλά περισσότερα απ’ όσα περίμεναν.
    Συμπρωταγωνιστής στο Dragged Across Concrete θα είναι ο Vince Vaughn.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Mel Gibson επιστρέφει στο Hollywood με δύο νέες στουντιακές ταινίες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top