F Ο Denis Villeneuve είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης του νέου Dune! - FilmBoy Ο Denis Villeneuve είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης του νέου Dune! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Denis Villeneuve είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης του νέου Dune!


    Update: Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, ο ίδιος ο συγγραφέας Frank Herbert ανακοίνωσε ότι ο Denis Villeneuve θα είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Dune.



    Το επικό μυθιστόρημα φαντασίας του Frank Herbert αποτέλεσε μόνο την αρχή ενός τεράστιου franchise που ενέπνευσε ολόκληρες λογοτεχνικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια, κόμικς, μία τηλεοπτική σειρά και φυσικά την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη ομότιτλη ταινία του David Lynch.

    30 και πλέον χρόνια αργότερα, η εποποιία του Paul Atreides είναι έτοιμη να επιστρέψει. 
    Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Legendary Entertainment αγόρασε τα δικαιώματα του Dune από την οικογένεια Herbert, με σκοπό την τηλεοπτική και κινηματογραφική εκμετάλλευσή τους.

    Η νέα κινηματογραφική διασκευή έχει μπει για τα καλά στα σκαριά, με τις νεότερες πληροφορίες να θέλουν τους παραγωγούς Thomas Tull, Mary Parent και Cale Boyter να έχουν επισήμως προσεγγίσει τον ιδιαιτέρως hot αυτή τη περίοδο Denis Villeneuve για να αναλάβει τα ηνία της!

    Εξ αρχής, η πιθανότητα θετικής κατάληξης των διαπραγματεύσεων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, μιας και ο Καναδός σκηνοθέτης στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να σκηνοθετήσει μια ταινία Dune, με τον Villeneuve, μετά το αριστουργηματικό Arrival και το Blade Runner 2049 που έρχεται οσονούπω, να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στους μεγαλύτερους sci-fi σκηνοθέτες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Denis Villeneuve είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης του νέου Dune! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top