F Brain on Fire trailer: Η Chloe Moretz αντιμέτωπη με σπάνιο είδος εγκεφαλίτιδας - FilmBoy Brain on Fire trailer: Η Chloe Moretz αντιμέτωπη με σπάνιο είδος εγκεφαλίτιδας - FilmBoy
  • Latest News

    Brain on Fire trailer: Η Chloe Moretz αντιμέτωπη με σπάνιο είδος εγκεφαλίτιδας


    Η προσωπική αγαπημένη Chloe Grace Moretz ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα απέχει για λίγο από τις ταινίες, καθώς θέλει λέει να επανεκτιμήσει την καριέρα της.
    Λογικό για μια 19χρονη – ήδη σταρ, ειδικά όταν μέσα στο 2016 την είδαμε σε δύο ταινίες (Neighbors 2: Sorority Rising και The Fifth Wave), έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για άλλες δύο (Criminals και Brain on Fire) και βέβαια την περιμένουμε στο remake του Suspiria.

    Το Brain on Fire είναι ένα δράμα, προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Susannah Cahalan, σε σκηνοθεσία Gerard Barrett.
    Η Moretz υποδύεται την 24χρονη δημοσιογράφο της New York Post, Susannah Cahalan, η οποία υπέφερε από παραισθήσεις, απώλεια μνήμης, βίαια επεισόδια και επιληπτικές κρίσεις. 
    Οι γιατροί δεν ήξεραν τι είχε ακριβώς, αποδίδοντας τα συμπτώματα στο άγχος.

    Η Calahan αργότερα διαγνώστηκε με ένα σπάνιο είδος εγκεφαλίτιδας (anti-NMDA receptor encephalitis). 
    Η ίδια το 2012 έγραψε για την εμπειρία της, την ίασή της και τη ζωή της γενικά, στο περίφημο βιβλίο ‘Brain on Fire:. My Month of Madness’, το οποίο άρεσε τόσο στη Charlize Theron ώστε να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

    Στο cast βρίσκονται και οι Tyler Perry, Jenny Slate, Richard Armitage και Carrie-Anne Moss.
    Το Brain on Fire θα βγει στο Netflix μέσα στη χρονιά και σήμερα έχουμε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Brain on Fire trailer: Η Chloe Moretz αντιμέτωπη με σπάνιο είδος εγκεφαλίτιδας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top