F Movie News: Το Gambit ζει, η Rose Byrne σε νέα κωμωδία και ο Tarantino ξανασκέφτεται τη σύνταξη - FilmBoy Movie News: Το Gambit ζει, η Rose Byrne σε νέα κωμωδία και ο Tarantino ξανασκέφτεται τη σύνταξη - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Το Gambit ζει, η Rose Byrne σε νέα κωμωδία και ο Tarantino ξανασκέφτεται τη σύνταξη


    Το Gambit ζει!
    - Νέα κωμωδία για τη Rose Byrne.
    - Ο Quentin Tarantino κάνει σχέδια για μετά τη σύνταξη.


    Τις φήμες που θέλουν το Gambit να βρίσκεται σε 'development hell' βγήκε για να διαψεύσει ο παραγωγός Simon Kinberg, δηλώνοντας ότι τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.



    Στην κομεντί Home Again της πρωτοεμφανιζόμενης Hallie Meyers-Shyer θα δούμε τη Rose Byrne, στην οποία υποδύεται μία ελεύθερη μητέρα που τα φέρνει δύσκολα στη ζωή της και βρίσκεται να συγκατοικεί με τρεις άνδρες.



    Παρότι ο Quentin Tarantino επιμένει στη δήλωσή του ότι μετά τη 10η του ταινία θα αποσυρθεί, σε πρόσφατη δήλωσή του, άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι, λέγοντας -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι στα 75 του ίσως επιστρέψει για να πει μια νέα ιστορία!


    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Το Gambit ζει, η Rose Byrne σε νέα κωμωδία και ο Tarantino ξανασκέφτεται τη σύνταξη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top