F Sleepless trailer: Ο Jamie Foxx στο remake του γαλλικού θρίλερ δράσης - FilmBoy Sleepless trailer: Ο Jamie Foxx στο remake του γαλλικού θρίλερ δράσης - FilmBoy
  • Latest News

    Sleepless trailer: Ο Jamie Foxx στο remake του γαλλικού θρίλερ δράσης


    Το Sleepless είναι ένα αμερικάνικο remake του γαλλικού …σαματατζίδικου θρίλερ δράσης Sleepless Night του 2011, βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ σήμερα, 13 Ιανουαρίου και η εταιρεία θεώρησε σωστό να κυκλοφορήσει ένα ακατάλληλο trailer ως ένα τελευταίο promo.

    Το στόρι αποτελεί τον ορισμό του κλισέ, με τον Jamie Foxx να κυνηγά αυτούς που απήγαγαν το γιο του και να έχει συγκεκριμένο χρόνο να τον βρει.
    Ευτυχώς, διαθέτει ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων από τα χρόνια του στην αστυνομική δύναμη του Las Vegas, και κατά τη διάρκεια των ετών του ως μυστικός αστυνομικός.

    Η αγαπημένη μου Michelle Monaghan αναμιγνύεται επίσης στην υπόθεση, μαζί με τον Dermot Mulroney και τον David Harbour που επίσης βρίσκονται στο cast.
    Η σκηνοθεσία είναι του Ελβετού Baran bo Odar.

    Το trailer είναι όντως κάπως σκληρό, αλλά έτσι πρέπει να είναι τα red band trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sleepless trailer: Ο Jamie Foxx στο remake του γαλλικού θρίλερ δράσης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top