F Wolves trailer: Michael Shannon και Carla Gugino ...τζογάρουν το μέλλον του γιου τους! - FilmBoy Wolves trailer: Michael Shannon και Carla Gugino ...τζογάρουν το μέλλον του γιου τους! - FilmBoy
  • Latest News

    Wolves trailer: Michael Shannon και Carla Gugino ...τζογάρουν το μέλλον του γιου τους!


    Με τα αθλητικά αμερικάνικα δράματα δεν τα πάμε καλά, ωστόσο το ανεξάρτητο Wolves της IFC Films έχει στοιχεία που δεν μπορείς να αγνοήσεις.
    Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης για ένα νεαρό αστέρι του μπάσκετ, που αγωνίζεται με πιέσεις και προβλήματα από την οικογένειά του. 

    Ο Taylor John Smith πρωταγωνιστεί ως Anthony Keller, ένας ταλαντούχος μπασκετμπολίστας τον οποίο παίρνει το Πανεπιστήμιο Cornell. 
    Τους δύο γονείς του υποδύονται η …αγαπημένη μου MILF, Carla Gugino και ο …αγαπημένος όλων Michael Shannon, με τον πατέρα να χάνει στον τζόγο τα περισσότερα από τα χρήματα που είχαν εξοικονομήσει, βάζοντας το μέλλον του σε κίνδυνο. 

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bart Freundlich, η πρεμιέρα έγινε στο φεστιβάλ Tribeca και η κυκλοφορία έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου.

    Το trailer είναι αρκετά ενδιαφέρον και με τη παρουσία των Shannon και Gugino κάνει τη θέαση του επιβεβλημένη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wolves trailer: Michael Shannon και Carla Gugino ...τζογάρουν το μέλλον του γιου τους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top