F Άκυρη η βιογραφική ταινία της Janis Joplin με την Amy Adams! - FilmBoy Άκυρη η βιογραφική ταινία της Janis Joplin με την Amy Adams! - FilmBoy
  • Latest News

    Άκυρη η βιογραφική ταινία της Janis Joplin με την Amy Adams!


    Επτά χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση, και μετά από αρκετές αλλαγές μπροστά και πίσω από τη κάμερα, η βιογραφική ταινία Get It While You Can για τη ζωή της Janis Joplin, μπαίνει και επίσημα …στον κάδο ανακύκλωσης!

    Με τον Lee Daniels στη καρέκλα του σκηνοθέτη και την Reese Witherspoon στο πρωταγωνιστικό ρόλο αρχικά, και τους Jean-Marc Vallée και Amy Adams στη συνέχεια, το project πέρασε από αρκετά κύματα, και προσφάτως έμοιαζε να έχει μπει στο σωστό δρόμο εξασφαλίζοντας το περασμένο Αύγουστο άδεια από τη εφορία της California για να ξεκινήσει γυρίσματα, όμως φαίνεται ότι τους τελευταίους μήνες κάτι άλλαξε δραματικά.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Jean-Marc Vallée λοιπόν, τόσο ο ίδιος όσο και η Amy Adams αποτελούν παρελθόν από το Get It While You Can, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τις αιτίες.

    Όσοι ενδιαφέρεστε ωστόσο για να δείτε τη ζωή της Joplin στη μεγάλη οθόνη, έχετε ακόμα ελπίδες, αφού στα σκαριά βρίσκεται ένα ακόμα παρόμοιο project με τίτλο Janis, σε σκηνοθεσία Sean Durkin με την Michelle Williams στο βασικό ρόλο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άκυρη η βιογραφική ταινία της Janis Joplin με την Amy Adams! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top