F Ο μικρός του Room στο νέο Predator! - FilmBoy Ο μικρός του Room στο νέο Predator! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο μικρός του Room στο νέο Predator!


    Περίεργες μεθόδους διαπαιδαγώγησης θα πρέπει να έχουν οι γονείς του μικρού αλλά εξαιρετικά ταλαντούχου Jacob Tremblay, αφού μοιάζει να του βρίσκουν συνεχώς δουλειές σε ταινίες ακατάλληλες για την ηλικία του.

    Μετά λοιπόν το Οσκαρικό Room, στο οποίο μας συγκλόνισε με την ερμηνεία του, τον είδαμε στα θρίλερ Before I Wake και Shut In, ενώ προσεχώς, όπως έγινε σήμερα γνωστό θα τον δούμε και στο νέο Predator!

    Τον 11χρονο ηθοποιό επέλεξε λοιπόν ο Shane Black για να συμπληρώσει ακόμα ένα κομματάκι του cast της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του γνωστού franchise, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key και Thomas Jane.

    Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μέσα στο χρόνο, ώστε η ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018.
    Το The Predator αν και αρχικά φημολογήθηκε ως reboot, τελικά αποφασίστηκε να είναι κανονικό sequel, μην αγνοώντας τις προηγούμενες τρεις ταινίες της σειράς.

    Πριν από αυτό όμως, τον Tremblay θα δούμε στην οικογενειακή περιπέτεια Burn Your Maps δίπλα στη Vera Farmiga του Jordan Roberts, και στα δραματικά Wonder του Stephen Chbosky με την Julia Roberts και The Book of Henry του Colin Trevorrow με τη Naomi Watts.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο μικρός του Room στο νέο Predator! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top