F Ο δημιουργός του Syriana στη σκηνοθεσία της videogame ταινίας The Division - FilmBoy Ο δημιουργός του Syriana στη σκηνοθεσία της videogame ταινίας The Division - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός του Syriana στη σκηνοθεσία της videogame ταινίας The Division


    Το 2016 αποτελούσε το μεγαλύτερο στοίχημα για της ταινίες που είναι βασισμένες σε βιντεοπαιχνίδια, με τα Warcraft και Assassin’s Creed να έμοιαζαν ότι έχουν ότι χρειάζεται για να σπάσουν τη κατάρα του είδους. 
    Δυστυχώς, το στοίχημα χάθηκε και μάλιστα με παταγώδη τρόπο, με το πρώτο να είναι βαθιά προβληματικό και το δεύτερο ...νέτα σκέτα κακό.

    Παρ’ όλ’ αυτά, οι προσπάθειες δε σταματούν, με την Ubisoft Motion Pictures, δημιουργό του Assassin’s Creed να προχωράει με τη παραγωγή του The Division, δίνοντας στον βραβευμένο με Όσκαρ Stephen Gaghan τα ηνία της ταινίας.

    Ο Gaghan βραβεύτηκε το 2001 με Όσκαρ καλύτερου σεναρίου για το Traffic, ενώ το 2006 υπήρξε πάλι υποψήφιος για το Syriana, το οποίο και είχε σκηνοθετήσει, κάτι που θα κάνει και για το The Division.

    Το The Division είναι βασισμένο σε ιδέα του Tom Clancy (σειρά ταινιών Jack Ryan), και μας βάζει στο ρόλο ενός πράκτορα της Strategic Homeland Division, που μαζί με τη διμοιρία του βγαίνει στους δρόμους ενός μισοκατεστραμμένου Μανχάταν, μετά από μια βιολογική τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε πανδημία ευλογιάς, για να μπορέσει να επαναφέρει την τάξη.

    Τους δύο βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχει ανακοινωθεί ότι θα έχουν οι Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός του Syriana στη σκηνοθεσία της videogame ταινίας The Division Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top