F Colossal trailer: Η Anne Hathaway κινεί Ασιατικό τέρας στη νέα ταινία του Nacho Vigalondo! - FilmBoy Colossal trailer: Η Anne Hathaway κινεί Ασιατικό τέρας στη νέα ταινία του Nacho Vigalondo! - FilmBoy
  • Latest News

    Colossal trailer: Η Anne Hathaway κινεί Ασιατικό τέρας στη νέα ταινία του Nacho Vigalondo!


    Στη νέα ταινία του Nacho Vigalondo, η Anne Hathaway ανακαλύπτει ότι τα καταστροφικά γεγονότα στην άλλη άκρη του κόσμου που προκαλούνται από ένα γιγαντιαίο τέρας, συνδέονται με κάποιον μεταφυσικό τρόπο με την ίδια και την ψυχική κατάρρευση από την οποία υποφέρει.
    Συγκεκριμένα, η Gloria ανακαλύπτει ότι κινεί το τέρας ανάλογα με τις δικές της κινήσεις …σαν joystick!

    Είμαι μεγάλος φαν του Nacho Vigalondo από το Timecrimes κιόλας, αλλά ο Ισπανός σκηνοθέτης έχει αποδείξει το πόσο ευέλικτος είναι στην θεματική των ταινιών του.
    Ασχολήθηκε με ανθρώπινες ιστορίες εξωγήινων μορφών στο Extraterrestrial, απλά διασκέδασε με το αγαπημένο του είδος, τον τρόμο, στο Open Windows, και τώρα φαίνεται να ισορροπεί  μεταξύ διασκέδασης, kaifu στοιχεία αλλά και σοβαρότητας.

    Στο μικρό σε διάρκεια trailer βλέπουμε την Anne Hathaway να κάνει πλάκα με τους φίλους της (Dan Stevens και Jason Sudeikis), μια σχέση που φαίνεται να είναι κύριο στοιχείο της ταινίας, μαζί με αυτό της ψυχικής και συναισθηματικής της υγείας, αφού έχει χάσει τη δουλειά της και τον σύζυγό της και επιστρέφει στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε. 

    Το Colossal έκανε πρεμιέρα στο Toronto, θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 7 Απριλίου αλλά πρώτα θα προβληθεί και στο Sundance.
    Φυσικά, είναι μία από τις 21 Ταινίες που πρέπει να δούμε φέτος στο Sundance.
    Όλη την κάλυψη του Sundance 2017 θα τη βρείτε εδώ.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Colossal trailer: Η Anne Hathaway κινεί Ασιατικό τέρας στη νέα ταινία του Nacho Vigalondo! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top