F Powerless trailer: Η νέα κωμική σειρά του NBC για υπερήρωες ...χωρίς υπερδυνάμεις! - FilmBoy Powerless trailer: Η νέα κωμική σειρά του NBC για υπερήρωες ...χωρίς υπερδυνάμεις! - FilmBoy
  • Latest News

    Powerless trailer: Η νέα κωμική σειρά του NBC για υπερήρωες ...χωρίς υπερδυνάμεις!


    Οι σούπερ ήρωες έχουν κατακτήσει τον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια, και η τηλεόραση δεν πάει πίσω.
    Μια διαφορετική πρόταση ωστόσο μας προσφέρει το NBC με το Powerless, μια κωμική σειρά (στο στυλάκι του The Bing Bang Theory, πράγμα πολύ καλό) που αν και εξελίσσεται σε έναν κόσμο με υπερήρωες, οι πρωταγωνιστές είναι απλοί άνθρωποι …powerless.

    Μια ομάδα επαγγελματιών εργάζεται στην Wayne Security (…του ξαδέλφου του Bruce Wayne!) και μοναδική τους έγνοια είναι να προστατεύουν τους αδύναμους σχεδιάζοντας τεχνολογικά ‘όπλα’ για την προστασία τους από κακούς σούπερ ήρωες.
    Κάτι σαν αυτά που έφτιαχνε ο Lucius Fox για τον κύριο Wayne στο The Dark Knight

    Πρωταγωνιστεί η Vanessa Hudgens μαζί με τους Danny Pudi (Community), Alan Tudyk και Atlin Mitchell.
    Το Powerless πέρασε από πολλά κύματα, καθώς ο αρχικός πιλότος απορρίφτηκε και έγινε ξανά από την αρχή, για να πάρει τη μορφή αυτή και να πάρει το πράσινο φως από το NBC.

    Ας ελπίσουμε ότι φτιάξανε κάτι ωραίο και έξυπνο, αφού στη χρυσή εποχή της (superhero) τηλεόρασης, το κοινό έχει γίνει πολύ απαιτητικό σε τέτοιου είδους εγχειρήματα.

    Το Powerless ξεκινάει στις 2 Φεβρουαρίου και μόλις κυκλοφόρησε ένα extended trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Powerless trailer: Η νέα κωμική σειρά του NBC για υπερήρωες ...χωρίς υπερδυνάμεις! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top