F Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain στη νέα videogame ταινία The Division - FilmBoy Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain στη νέα videogame ταινία The Division - FilmBoy
  • Latest News

    Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain στη νέα videogame ταινία The Division


    Ενώ αναμένουμε με περιέργεια το Assassin’s Creed που θα μας έρθει το Δεκέμβριο, η Ubisoft Motion Pictures, το κινηματογραφικό αδελφάκι της game developer Ubisoft Entertainment δηλαδή, ετοιμάζεται για την επόμενη παραγωγή της, που αυτή τη φορά θα είναι βασισμένη στο παιχνίδι The Division.

    Το The Division είναι ένα online shooter, που βασισμένο σε ιστορία του αείμνηστου πια Tom Clancy (The Hunt for Red October) μας βάζει στη καρδιά των επακόλουθων μιας τρομοκρατικής επίθεσης με τον ιό της ευλογιάς στη καρδιά της Νέας Υόρκης, στην οποία επικρατεί χάος, και μια παραστρατιωτική οργάνωση προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο.

    Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το περασμένο Μάρτιο, υπήρξε τεράστια εμπορική επιτυχία, με την Ubisoft να θέλει προφανώς να την εκμεταλλευτεί ανακοινώνοντας τη κινηματογραφική του μεταφορά.

    Για να προκαλέσει τον απαραίτητο θόρυβο που χρειάζεται μια τέτοια ανακοίνωση, κατάφερε να εξασφαλίσει τη παρουσία των Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως μη βιάζεστε, γιατί η ταινία δεν έχει ακόμα ούτε σεναριογράφο ούτε σκηνοθέτη και μέχρι αυτοί να κλειδώσουν, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

    Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία που βασίζεται σε βιντεοπαιχνίδι, αφού το 2010 τον είχαμε δει στο Prince of Persia: The Sands of Time του Mike Newell, το οποίο ήταν βασισμένο και πάλι σε παιχνίδι της Ubisoft, αλλά παραγωγής Disney και όχι εσωτερικής, όπως εδώ.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain στη νέα videogame ταινία The Division Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top