F My Cousin Rachel trailer: Η Rachel Weisz είναι η μυστηριώδης χήρα! - FilmBoy My Cousin Rachel trailer: Η Rachel Weisz είναι η μυστηριώδης χήρα! - FilmBoy
  • Latest News

    My Cousin Rachel trailer: Η Rachel Weisz είναι η μυστηριώδης χήρα!


    Η Daphne du Maurier ήταν μια Βρετανίδα δραματουργός και συγγραφέας που έζησε στον 20ο αιώνα και, αν και ρομαντική, τα έργα της δεν τελειώνουν με ευτυχισμένο τρόπο. 
    Είναι η συγγραφέας που έγραψε μυθιστορήματα που έγιναν σπουδαίες ταινίες, όπως η Ταβέρνα της Τζαμάικα (1939), η Ρεβέκκα (1940), ακόμα και Τα Πουλιά του Hitchcock βασίστηκαν σε μια δική της ιστορία.

    Τώρα, ο σκηνοθέτης του Notting Hill, Roger Michell (και του Morning Glory και πιο πρόσφατα του Hyde Park on Hudson) έκανε ξανά ταινία το My Cousin Rachel, το οποίο είχε γίνει ταινία το 1952 και μίνι σειρά το 1983.

    Ο Sam Claflin υποδύεται έναν άντρα που θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του νεκρού ξαδέρφου του, την τελευταία του σύζυγο, Rachel Weisz.
    Ωστόσο, η γοητεία της είναι τέτοια που αντί να την εκδικηθεί, την ερωτεύεται.

    Το trailer δείχνει μια ενδιαφέρουσα ταινία, που όμως θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Ιούλιο, μια εποχή που δεν ευνοεί καθόλου τα ρομαντικά δράματα, έστω κι αν αυτό έχει και στοιχεία μυστηρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Cousin Rachel trailer: Η Rachel Weisz είναι η μυστηριώδης χήρα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top