F Girlfriend's Day trailer: Το Netflix θεσπίζει την Ημέρα της Φιλενάδας! - FilmBoy Girlfriend's Day trailer: Το Netflix θεσπίζει την Ημέρα της Φιλενάδας! - FilmBoy
  • Latest News

    Girlfriend's Day trailer: Το Netflix θεσπίζει την Ημέρα της Φιλενάδας!


    Η πρόταση του Netflix για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι φέτος κάπως …εναλλακτική.
    Η ταινία λέγεται Girlfriend’s Day και όχι, δεν τη σκηνοθετεί ο Garry Marshall.

    Στην κωμωδία (;) πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk (θα τον θυμάστε από το Nebraska) ως Ray, τον κάποτε ‘Σαίξπηρ των ρομαντικών καρτών’, ο οποίος βρίσκεται κολλημένος στην ανυποληψία και σε μια άθλια ζωή.

    Όταν ένας πολιτικός θεσπίζει την ‘ημέρα της Γκόμενας Φιλενάδας ’, μία νέα αργία που μπαίνει στο καλεντάρι της αμερικάνικης ζωής, και μάλιστα ανακοινώνει και διαγωνισμό για την πιο ρομαντική ευχετήρια κάρτα, ο Ray αποφασίζει να διαγωνιστεί.
    Σύντομα όμως θα βρεθεί μπλεγμένος σε έναν ιστό συνωμοσιών και ίντριγκας.

    Το Girlfriend’s Day ακούγεται σαν μια ρομαντική δραμεντί αλλά το trailer παρουσιάζει ένα θλιβερό και μίζερο δράμα για έναν άντρα που προσπαθεί να βρει την έμπνευσή του ...και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα είδος εκκεντρικού θρίλερ noir, με τον άνδρα να θέλει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από ένα φόνο που είδε. 

    Το cast περιλαμβάνει και τους Amber Tamblyn, Natasha Lyonne, June Diane Raphael, Stacy Keach και άλλους, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Michael Paul Stephenson.
    Ελπίζω το Netflix να έχει και άλλη πρόταση για την 14η Φεβρουαρίου…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Girlfriend's Day trailer: Το Netflix θεσπίζει την Ημέρα της Φιλενάδας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top