F The Shack trailer: Δυνατό δράμα με ...θρησκευτικές προεκτάσεις για τον Sam Worthington - FilmBoy The Shack trailer: Δυνατό δράμα με ...θρησκευτικές προεκτάσεις για τον Sam Worthington - FilmBoy
  • Latest News

    The Shack trailer: Δυνατό δράμα με ...θρησκευτικές προεκτάσεις για τον Sam Worthington


    To promo της ταινίας The Shack μιλάει για ‘…μια μυστηριώδης, προσωπική πρόσκληση για να συναντηθούμε με το Θεό’.
    Αν σταματήσετε να διαβάζετε, θα νομίσεις ότι πρόκειται για μια θρησκευτική προπαγάνδα προορισμένη αποκλειστικά στο αμερικάνικο κοινό (σ’αυτά οι Αμερικανοί τσιμπάνε).

    Ωστόσο, το The Shack, βασισμένο στο best seller του William P. Young, έχει ένα εξαιρετικό trailer που ξεκινάει με ένα συγκλονιστικό δράμα (όσοι έχετε μικρά παιδιά, θα με θυμηθείτε).

    Μετά από μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία, ο Mack Phillips (Sam Worthington) πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη αμφισβητώντας τις εσωτερικές του πεποιθήσεις, μέχρι που λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα που τον καλεί να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην έρημο του Όρεγκον. 

    Παρά τις αμφιβολίες του, ο Mack πηγαίνει στην καλύβα και συναντά ένα αινιγματικό τρίο αγνώστων, με επικεφαλής μια γυναίκα που ονομάζεται Papa (Octavia Spencer).
    Μέσα από αυτή τη συνάντηση, ο Mack βρίσκει σημαντικές αλήθειες που θα αλλάξουν τη γνώμη του για την τραγωδία του και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

    Αυτή είναι η δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη Stuart Hazeldine, μετά το Exam το 2009 (μία από τις 15+2 Κλειστοφοβικές ταινίες μετά το 2000 που δημιούργησαν ξεχωριστό υποείδος τρόμου).

    Το cast συμπληρώνεται από τη Radha Mitchell, τον Tim McGraw, τον Graham Greene και άλλους.
    Το The Shack βγαίνει στις 3 Μαρτίου 2017 στις ΗΠΑ, και το trailer που κυκλοφόρησε είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Shack trailer: Δυνατό δράμα με ...θρησκευτικές προεκτάσεις για τον Sam Worthington Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top