F Το Netflix ανακοινώνει τη 2η σεζόν του Luke Cage - FilmBoy Το Netflix ανακοινώνει τη 2η σεζόν του Luke Cage - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix ανακοινώνει τη 2η σεζόν του Luke Cage


    Τη τελευταία ημέρα του περασμένου Σεπτέμβρη έκανε ντεμπούτο στο Netflix η τρίτη σειρά βασισμένη σε ήρωες της Marvel, που ανήκουν μεν στο ευρύτερο MCU αλλά ταυτόχρονα έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ύφος.
    Ο Luke Cage μας έβαλε στα άδυτα του Χάρλεμ και με το neo-blaxploitation στυλ της μας χάρισε 13 ιδιαίτερα ψυχαγωγικά επεισόδια.

    Ο διαδικτυακός χαρακτήρας του Netflix έχει την ιδιαιτερότητα ότι δε μαθαίνεις τα νούμερα τηλεθέασης, έτσι παρότι εκείνο το διάστημα όλοι συζητούσαν για τη σειρά, δε μπορούσαμε να ξέρουμε -πρακτικά- πόσο επιτυχημένη ήταν ώστε να μπορούμε να ξέρουμε αν θα υπάρξει και συνέχεια.

    Όπως αποδείχτηκε, τα νούμερα πρέπει να ήταν καλά, αφού ανακοινώθηκε μέσω Twitter ότι ο Luke Cage θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.
    Όσο για το πότε, αυτό παραμένει άγνωστό, όμως αν αναλογιστούμε ότι το 2017 είναι ήδη γεμάτο με το Iron Fist (17 Μαρτίου), το The Defenders και το The Punisher, ενώ και για το 2018 έχει προγραμματιστεί η τρίτη σεζόν του Daredevil και η δεύτερη της Jessica Jones, δε θα εκπλαγούμε αν ο Cage αν το δούμε αργά το 2018 ή ακόμα και το 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix ανακοινώνει τη 2η σεζόν του Luke Cage Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top