F A United Kingdom trailer: Η Rosamund Pike γίνεται η Βασίλισσα της Μποτσουάνα! - FilmBoy A United Kingdom trailer: Η Rosamund Pike γίνεται η Βασίλισσα της Μποτσουάνα! - FilmBoy
  • Latest News

    A United Kingdom trailer: Η Rosamund Pike γίνεται η Βασίλισσα της Μποτσουάνα!


    Κι αν δεν έχετε τη διάθεση να διαβάσετε το πόσο καλή ταινία είναι το Arrival, ούτε έχετε τις αντοχές να διαπιστώσετε το πόσο μέτρια κωμωδία είναι το Office Christmas Party, μπορείτε να δείτε κάτι διαφορετικό.

    Το δραματικό A United Kingdom αφηγείται την ιστορία του Seretse, βασιλιά της Μποτσουάνα, ο οποίος συναντά και ερωτεύεται την Ruth Williams, λευκή αστή από τη Βρετανία.

    Αλλά μην πάει το μυαλό σας σε κάτι …ελαφρύ, καθώς το A United Kingdom έχει τις ρίζες της σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα και δεν καταγράφει μόνο το όμορφο ειδύλλιο του ζευγαριού αλλά και την αντιπαράθεση και τις κακουχίες που ακολουθούν, όταν ο Seretse και η Ruth αποφασίζουν να παντρευτούν.

    Το κεντρικό ζευγάρι υποδύονται ο David Oyelowo και η Rosamund Pike, σε μια ταινία που σκηνοθέτησε η Amma Asante (του Belle) και θα προβληθεί στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 17 Φεβρουαρίου 2017.

    Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι πολύ δυνατό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A United Kingdom trailer: Η Rosamund Pike γίνεται η Βασίλισσα της Μποτσουάνα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top