F The Book of Love trailer: Μια δραματική κομεντί που ...σαλπάρει για μια νέα ζωή - FilmBoy The Book of Love trailer: Μια δραματική κομεντί που ...σαλπάρει για μια νέα ζωή - FilmBoy
  • Latest News

    The Book of Love trailer: Μια δραματική κομεντί που ...σαλπάρει για μια νέα ζωή


    Οι δύο όψεις των ταινιών του Γενάρη:
    Από τη μία είναι οι Οσκαρικές που κάνουν μια μικρή εμφάνισε σε λίγες αίθουσες το Δεκέμβρη για να συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες, και κυκλοφορούν κανονικά τον Γενάρη, από την άλλη είναι και αυτές που …απλά πιάνουν χώρο στα ράφια και τα γραφεία βιάζονται να τις ξεφορτωθούν.
    (Αυτά φυσικά ισχύουν για την Αμερικάνικη διανομή, στην Ελλάδα το κύκλωμα είναι διαφορετικό.)

    Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η δραματική κομεντί του Bill Purple, που προβλήθηκε στο Tribeca με τίτλο The Devil and the Deep Blue Sea αλλά στις αίθουσες θα κυκλοφορήσει υπό το τίτλο The Book of Love.

    Με ένα πολλά υποσχόμενο cast, που συμπεριλαμβάνει τον Jason Sudeikis, τη Jessica Biel και την Maisie Williams (η Arya Stark στο Game of Thrones), το The Book of Love λέει την ιστορία ενός χήρου που βάζει σκοπό να βοηθήσει ένα νεαρό άστεγο κορίτσι στη ναυπήγηση ενός πλοίου, ώστε να ‘βάλει πλώρη’ για μια νέα πορεία στη ζωή της.

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο τίτλος άλλαξε λόγω των κακών κριτικών της ταινίες στα φεστιβάλ, αλλά το trailer δείχνει ενδιαφέρον.
    Το The Book of Love βγαίνει στις ΗΠΑ στις 13 Ιανουαρίου 2017.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Book of Love trailer: Μια δραματική κομεντί που ...σαλπάρει για μια νέα ζωή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top