F Mad Sheilia trailer: Αυτό είναι το Κινέζικο Mad Max! - FilmBoy Mad Sheilia trailer: Αυτό είναι το Κινέζικο Mad Max! - FilmBoy
  • Latest News

    Mad Sheilia trailer: Αυτό είναι το Κινέζικο Mad Max!


    Το Κινεζικό σινεμά συνήθιζε χρόνια τώρα να δίνει λεφτά για υπερπαραγωγές γουέστερν που προσπαθούσαν να ανταγωνιστούν τις αντίστοιχες του Hollywood, με συμπαραγωγές με μεγάλους δυτικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ακόμα και με studio.

    Ωστόσο, για πολλές δεκαετίες ο εθνικός κινηματογράφος της χώρας (μαζί με τα studio του Χονγκ Κονγκ) ήταν επίσης γνωστός για τις παραγωγές χαμηλού προϋπολογισμού που δανείζονταν θέματα και αισθητική από mainstream διεθνείς επιτυχίες.

    Το trailer μιας ταινίας που λέγεται Mad Sheilia αποκαλύπτει ότι η τάση αυτή είναι ζωντανή ακόμα στον 21ο αιώνα. 
    Αν δείτε το trailer, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη ταινία έχει σχεδιαστεί ως μια κινεζική απάντηση στο μετα-αποκαλυπτικό Mad Max του George Miller.

    Αν σκεφτείς δε πως το Mad Max: Fury Road δεν προβλήθηκε νόμιμα ποτέ στην Κίνα, καταλαβαίνει πολλά για τους σκοπούς τους.

    Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση του Mad Sheilia, παρά μόνο ότι η ταινία γυρίστηκε στην Μογγολία με ένα cast ως επί το πλείστον άγνωστων Κινέζων και μια ηρωίδα παρόμοια με τη Furiosa της Charlize Theron.

    Δείτε το trailer, πλάκα έχει.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mad Sheilia trailer: Αυτό είναι το Κινέζικο Mad Max! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top