F Hidden Figures trailer: Όταν η ΝΑΣΑ δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις - FilmBoy Hidden Figures trailer: Όταν η ΝΑΣΑ δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις - FilmBoy
  • Latest News

    Hidden Figures trailer: Όταν η ΝΑΣΑ δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις


    Σε αντίθεση με το The Zookeeper’s Wife, το Hidden Figures θα βγει σε ελάχιστες αίθουσες τα Χριστούγεννα, για να είναι διαθέσιμο για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, πριν βγει κανονικά στις 6 Ιανουαρίου 2017.

    Οι λόγοι προφανείς.
    Η ιστορία τριών Αφρο-Αμερικανίδων που προσλαμβάνονται στη NASA την εποχή που οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να προλάβουν τους Ρώσους στην κατάκτηση του διαστήματος, είναι από τις δραματικές ιστορίες που λατρεύει η Ακαδημία.

    Και με τις Taraji P. Henson (υποψήφια για Όσκαρ για το The Curious Case of Benjamin Baton) και Octavia Spencer (κάτοχος Όσκαρ για το The Help) στους πρώτους ρόλους, οι πιθανότητες φαντάζουν πολλές.

    Πρόκειται ουσιαστικά για την 3η σκηνοθετική δουλειά του Theodore Melfi (η προηγούμενη ήταν το μέτριο St. Vincent) και μαζί με τις Henson και Spencer παίζουν οι Janelle Monae, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons και άλλοι.

    Το promo της 20th Century Fox για το Hidden Figures περιλαμβάνει διδακτικές όπως ‘όλοι μπορούν να γίνουν ό,τι θελήσουν’ και τέτοια, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα τσιμπήσει συμπάθειες στην Ακαδημία.

    Συν το γεγονός ότι το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει μια ενδιαφέρουσα ταινία.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hidden Figures trailer: Όταν η ΝΑΣΑ δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top