F A Series of Unfortunate Events trailer: Η νέα σειρά του Netflix ...χωρίς Jim Carrey (Update) - FilmBoy A Series of Unfortunate Events trailer: Η νέα σειρά του Netflix ...χωρίς Jim Carrey (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    A Series of Unfortunate Events trailer: Η νέα σειρά του Netflix ...χωρίς Jim Carrey (Update)


    Update: Μετά το teaser, μόλις κυκλοφόρησε και το κανονικό trailer της νέας σειράς, που ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου 2017 στο Netflix.  

    Η δημοφιλή σειρά βιβλίων Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events έχει ήδη μετατραπεί σε ταινία το 2004 με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey ως τον ποταπό Count Olaf, σε μια σχεδόν τέλεια απεικόνιση του χαρακτήρα από τον αγαπημένο αλλά αδικημένο ηθοποιό.

    Δυστυχώς, η ταινία δεν έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για να δικαιολογήσουν ένα sequel, γι’αυτό τα βιβλία προσαρμόζονται τώρα για μια νέα σειρά από το Netflix.
    Μια πρώτη ιδέα παίρνουμε από το trailer που κυκλοφόρησε.

    Αυτή τη φορά, στο ρόλο του Count Olaf βρίσκεται ο σταρ του How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris.
    Το (δύσκολο) στοίχημα εδώ είναι να πείσει ο Harris ως Count Olaf, καθώς μετά την απίστευτα επιτυχημένη μεταμφίεση του Carrey, όλοι οι άλλοι θα μοιάζουν αστείοι.

    Μπορεί και να είναι εξαιρετικός, αλλά δε μοιάζει καθόλου σαν τον αχρείο καρτουνίστικο χαρακτήρα των βιβλίων και ...δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
    Θα δούμε.

    Είναι και κάτι άλλο, επίσης δύσκολο εγχείρημα.
    Η σειρά δεν στερείται προυπολογισμού, έτσι οι παραγωγοί επέλεξαν να μείνουν πιστοί σχεδιαστικά στη ταινία, και όχι να δώσουν κάτι φρέσκο.
    Αυτό ίσως να βγει σε καλό, ίσως όχι.

    Μέχρι τις 13 του Γενάρη 2017 έχουμε χρόνο να το δούμε.
    Ως τότε, δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Series of Unfortunate Events trailer: Η νέα σειρά του Netflix ...χωρίς Jim Carrey (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top