F Review: Άγνωστοι - Complete Unknown - FilmBoy Review: Άγνωστοι - Complete Unknown - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Άγνωστοι - Complete Unknown





    Κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του που γίνεται στο σπίτι του, ο Tom (Michael Shannon, Midnight Special) βλέπει έναν συνάδελφο του να έρχεται συνοδευόμενος από μια γυναίκα ονόματι Alice (Rachel Weisz, Youth), η οποία ήταν παλιός του έρωτας αλλά δεν είχε δώσει σημεία ζωής τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. 

    Όταν οι φίλοι του καθώς και η σύζυγος του την πιάνουν να λέει ψέματα και ανακρίβειες για τη ζωή της, αυτή θα φύγει με τον Tom να την ακολουθεί προκειμένου να μάθει τι ακριβώς της  είχε συμβεί όλην αυτήν την περίοδο.

    Εάν θέλετε να ανακαλύψετε πως μπορεί να γίνει μια κακή ταινία, έχοντας για πρωταγωνιστές δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς του καιρού μας, το Complete Unknown προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

    Ο σκηνοθέτης Joshua Morton μάλλον θα ήθελε να φτιάξει ένα φιλμ μυστηρίου γύρω από την ταυτότητα μια γυναίκας που μπορεί να είναι αλλά και να μην είναι αυτή που ισχυρίζεται, καθώς και για το αίσθημα του να νομίζεις πως ξέρεις καλά κάποιον, ενώ τελικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.



    Όλες όμως οι απαντήσεις δίνονται στο πρώτο ημίωρο, με αυτό που ακολουθεί να είναι οι δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί Shannon και Weisz να περιπλανιούνται στη βραδινή Νέα Υόρκη μιλώντας για πράγματα που δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον και ουσία, αλλά και που δεν είναι τόσο μπερδεμένα όσο ίσως ο Morton πιστεύει, ώστε να χρήζουν τέτοιας ανάλυσης.

    Από τη συνάντησή τους με το ζεύγος των ηλικιωμένων [Kathy Bates (Boychoir) και Danny Glover (Dirty Grandpa)] στους οποίους δίνουν χείρα βοηθείας, μέχρι το αδιάφορο και προβλεπόμενο φινάλε, τα πάντα στις συνομιλίες του Tom και της Alice κυλάνε σε βασανιστικά νωχελικούς ρυθμούς, που μόνο υπνηλία μπορούν να προσφέρουν.

    Στους κινηματογράφους από 27 Οκτωβρίου.

    Νίκος Παλάτος.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Άγνωστοι - Complete Unknown Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top