F Supernatural - season 12 trailer: Και ο Θεός κατέβηκε στη Γη! - FilmBoy Supernatural - season 12 trailer: Και ο Θεός κατέβηκε στη Γη! - FilmBoy
  • Latest News

    Supernatural - season 12 trailer: Και ο Θεός κατέβηκε στη Γη!


    Ήταν αδύνατο να προβλέψει κανείς την τεράστια επιτυχία του Supernatural όταν ξεκινούσε το Φθινόπωρο του 2005 στην αμερικάνικη τηλεόραση.

    Και τώρα που έφτασε στην 12η σεζόν του, το Supernatural κατέχει την περίεργη διάκριση του να είναι η μοναδική σειρά που να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από το κανάλι που το δείχνει (το CW ξεκίνησε το 2006).

    Ωστόσο, ο λόγος που η σειρά αυτή έχει επιβιώσει τόσο καιρό είναι η απίστευτα αφοσιωμένη fanbase που έχει. 
    Το Supernatural έχει παιχθεί σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας στην Αμερική, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, χωρίς να έχει παρατηρηθεί ποτέ σημαντική πτώση στις θεαματικότητες.

    Κάτι τέτοιο είναι σπανιότατο σε οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας, καθώς ακόμα και οι πιο δημοφιλείς σειρές χάνουν κοινό όταν αλλάζουν ημέρα.

    Τέλος πάντων, η 12η σεζόν έκανε πρεμιέρα χθες στην Αμερική και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε το extended trailer που βγήκε στα ιντερνέτια πριν λίγες μέρες, και που παρουσιάζει …το Θεό τον ίδιο να κατεβαίνει στη Γη.
    Πρωταγωνιστές φυσικά οι Jared Padalecki και Jensen Ackles.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Supernatural - season 12 trailer: Και ο Θεός κατέβηκε στη Γη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top