F Iron Fist trailer: Ο τέταρτος των Defenders της Marvel είναι έτοιμος (Update) - FilmBoy Iron Fist trailer: Ο τέταρτος των Defenders της Marvel είναι έτοιμος (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    Iron Fist trailer: Ο τέταρτος των Defenders της Marvel είναι έτοιμος (Update)


    Update: Μετά το teaser τον περασμένο Οκτώβριο, το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο επίσημο trailer της σειράς, που ξεκινάει τον Μάρτιο.

    Στην σούπερ τετράδα της DC, που έρχεται στις τηλεοράσεις μας τους επόμενους μήνες, η απάντηση της Marvel δεν άργησε.
    Μετά το Daredevil, την Jessica Jones και τον Luke Cage, ετοιμαστείτε για το επόμενο στοιχείο στο Universe της Marvel, το οποίο έχει και μεταφυσικό στοιχείο (ποιος σούπερ ήρωας δεν έχει;).

    To Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Iron Fist, με πρωταγωνιστή τον Finn Jones στο ρόλο του Danny Rand. 
    Πριν από 15 χρόνια, ο Danny είχε εμπλακεί σε ένα αεροπορικό δυστύχημα και θεωρήθηκε νεκρός. 
    Αλλά όταν επανεμφανίζεται στη Νέα Υόρκη, φίλοι και εχθροί ανακαλύπτουν ότι δεν επέστρεψε μόνος, αλλά έχει μαζί του και την τρομερή δύναμη του Iron Fist.

    Το Iron Fist τελείωσε τα γυρίσματα μόλις πριν λίγες μέρες, όπως αποκάλυψε ο ευτυχισμένος …αλλά και κουρασμένος Finn Jones στο Instagram, και είναι η τελευταία solo superhero σειρά που παρήγγειλε το Netflix από τη Marvel, μετά από τα τρία παραπάνω. 

    Οι πρωταγωνιστές των τεσσάρων αυτών σειρών αναμένεται να συνεργαστούν μαζί στο The Defenders κάπου μέσα στο 2017, αν και μοιάζει όλο και πιο πιθανό να μπει κάπου ανάμεσα και ο Punisher.

    Το Iron Fist κάνει πρεμιέρα στις 17 του Μάρτη του 2017.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Iron Fist trailer: Ο τέταρτος των Defenders της Marvel είναι έτοιμος (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top