F Jack Nicholson και Kristen Wiig στο αμερικάνικο remake του Toni Erdmann! - FilmBoy Jack Nicholson και Kristen Wiig στο αμερικάνικο remake του Toni Erdmann! - FilmBoy
  • Latest News

    Jack Nicholson και Kristen Wiig στο αμερικάνικο remake του Toni Erdmann!


    Πρέπει να παραδεχτώ ότι παρά τα αμέτρητα βραβεία, την υποψηφιότητα για Όσκαρ και τις αποθεωτικές κριτικές, ακόμα δεν έχω μπορέσει να πεισθώ να δω το Toni Erdmann της Maren Ade, με τα 160 λεπτά γερμανόφωνα λεπτά της να μου πέφτουν βαριά ακόμα και στην ιδέα.

    Έτσι, η είδηση ότι η Paramount απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας με σκοπό ένα αγγλόφωνο remake με άφησε μάλλον αδιάφορο, όταν όμως μαθαίνεις ότι μαζί απέσπασε και τις υπογραφές των Jack Nicholson και Kristen Wiig (Ghostbusters) για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, δε γίνεται να το αγνοήσεις.

    Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος του Nicholson, επτά χρόνια μετά την εμφάνισή του στη χαζοκομεντί How Do You Know, και πρώτος πρωταγωνιστικός μετά το The Bucket List του 2007. 
    Σίγουρα ένα μεγάλο και πολυαναμενόμενο comeback που πολλοί δε πίστευαν ότι θα συμβεί ποτέ, παρότι τυπικά ο ηθοποιός δήλωνε ενεργός.

    Η δημιουργός της πρωτότυπης ταινίας θα έχει εδώ ρόλο παραγωγού, με το σεναριογράφο και σκηνοθέτη να αναζητούνται.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jack Nicholson και Kristen Wiig στο αμερικάνικο remake του Toni Erdmann! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top