F Η Batman solo ταινία του Ben Affleck αρχίζει γυρίσματα το 2017! - FilmBoy Η Batman solo ταινία του Ben Affleck αρχίζει γυρίσματα το 2017! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Batman solo ταινία του Ben Affleck αρχίζει γυρίσματα το 2017!


    Η Warner Bros. ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας για την solo ταινία του Batman, που ίσως να έχει τίτλο The Batman, αλλά τα νέα δείχνουν ότι αυτό δεν θα αργήσει.

    Ο ηθοποιός Joe Manganiello, ο οποίος θα παίξει τον κακό Deathstroke στην ταινία, αποκάλυψε στο ET χθες ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος (την Άνοιξη συγκεκριμένα), με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Ben Affleck.

    Τον περασμένο μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Time Warner, Jeff Bewkes, είπε ότι η ταινία βρίσκεται ‘τουλάχιστον ενάμιση χρόνο μακρυά’ 
    Υποθέτοντας ότι μιλούσε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και όχι την ημερομηνία έναρξης της παραγωγής, φαίνεται πως το The Batman είναι ελαφρώς πίσω από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. 

    Οι περισσότερες DC Extended Universe ταινίες της Warner χρειάζονται περίπου 16-22 μήνες από την αρχή των γυρισμάτων μέχρι την κινηματογραφική τους προβολή.

    Αν λοιπόν τα γυρίσματα ξεκινήσουν πραγματικά την επόμενη άνοιξη, το πιθανότερο είναι να φτάσουμε στο φθινόπωρο του 2018 ή ακόμα και την άνοιξη του 2019 για την πρεμιέρα της.

    Πάντως, η Warner έχει ήδη ανακοινώσει για τις 5 του Οκτώβρη του 2018 μια un-named ακόμα ταινία της DC, οπότε φαίνεται σαν να υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι εκεί θα βγει το The Batman.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Batman solo ταινία του Ben Affleck αρχίζει γυρίσματα το 2017! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top