F Suburra trailer: Η Υπόγεια Πόλη της γκανγκστερικής Ιταλίας - FilmBoy Suburra trailer: Η Υπόγεια Πόλη της γκανγκστερικής Ιταλίας - FilmBoy
  • Latest News

    Suburra trailer: Η Υπόγεια Πόλη της γκανγκστερικής Ιταλίας


    Πριν λίγες εβδομάδες μάθαμε ότι ο Stefano Sollima θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του sequel του Sicario, που θα έχει τίτλο Soldado
    Ο Ιταλός έγινε ευρέως γνωστός ως σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς Gomorra, ενώ κινηματογραφικά το μοναδικό δείγμα γραφής που είχε δώσει ήταν το μάλλον άγνωστο ACAB

    Ποια ήταν λοιπόν η αφορμή που έπεισε τους παραγωγούς του Soldado να τον επιλέξουν; 
    Μα το Suburra

    Το Suburra αποτελεί διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος των Giancarlo De Cataldo & Carlo Bonini και διηγείται την ιστορία ενός Ιταλού μεγαλομαφιόζου με το ψευδώνυμο Samurai που θέλει να μετατρέψει τη προκυμαία της Ρώμης σε έναν παράδεισο τζόγου, ένα νέο Λας Βέγκας. 

    Παρότι αρχικά καταφέρνει να συνεργαστεί τόσο με τους “συναδέλφους” του όσο και με τη πολιτική, επιχειρηματική και κληρική εξουσία για να ξεκινήσει η υλοποίηση, που προφανώς θα επιφέρει κέρδη σε όλους, δεν αργούν να βγουν τα μαχαίρια.

    Η ιστορία του βιβλίου, και κατ’ επέκταση της ταινίας, είναι εμπνευσμένη από, αλλά όχι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, που συνέβησαν στη Ρώμη το 2011. 
    Πρωταγωνιστούν οι Pierfrancesco Favino (Rush), Claudio Amendola, Greta Scarano, Jean-Hugues Anglade, Elio Germano και άλλοι.

    Το Suburra έκανε πρεμιέρα πριν περίπου ένα χρόνο στην Ιταλία, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές και κάποια τοπικά βραβεία. 
    Συνέχισε με μια μικρή πορεία στα φεστιβάλ του κόσμου, και από αυτό το φθινόπωρο θα ξαμοληθεί στις αίθουσες. 

    Τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει για την Ελλάδα η StraDa Films και θα κάνει πρεμιέρα στις ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ σε λίγες μέρες, με ελληνικό τίτλο Υπόγεια Πόλη.
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Suburra trailer: Η Υπόγεια Πόλη της γκανγκστερικής Ιταλίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top