F Movie News: Η Monroe του It Follows σε sci-fi ταινία, ο φυγάς Gyllenhaal και το νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Annabelle - FilmBoy Movie News: Η Monroe του It Follows σε sci-fi ταινία, ο φυγάς Gyllenhaal και το νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Annabelle - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Η Monroe του It Follows σε sci-fi ταινία, ο φυγάς Gyllenhaal και το νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Annabelle


    - Maika Monroe και Ed Skrein σε νέα sci-fi ταινία
    - Νέο θρίλερ για το σκηνοθέτη του Annabelle
    - Τρίτη συνεργασία για Gyllenhaal και Villeneuve


    Στο sci-fi θρίλερ Tau του πρωτοεμφανιζόμενου Federico D'Alessandro θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Maika Monroe (It Follows) και Ed Skrein (Deadpool). 

    Σύμφωνα με το σενάριο, μια γυναίκα κρατείται αιχμάλωτη σε ένα “έξυπνο” σπίτι και προσπαθεί να δραπετεύσει διεισδύοντας στα υπολογιστικά συστήματα.




    Το θρίλερ φαντασίας Wish Upon θα σκηνοθετήσει ο John Leonetti (Annabelle) για λογαριασμό της Broad Green Pictures
    Σύμφωνα με το blacklisted σενάριο, ένα 16χρονο κορίτσι βρίσκει ένα μαγικό κουτί που της πραγματοποιεί τις ευχές, όμως τα επακόλουθα αυτών είναι οδυνηρά.




    Έναν φυγά που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, θα υποδυθεί ο Jake Gyllenhaal στη νέα ταινία του Denis Villeneuve (Sicario), The Son, κινηματογραφική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Jo Nesbø.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Η Monroe του It Follows σε sci-fi ταινία, ο φυγάς Gyllenhaal και το νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Annabelle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top