F ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016 - Day 7: Η Τελετή Λήξης και το ραντεβού για το Μάρτιο του 2017 (pics) - FilmBoy ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016 - Day 7: Η Τελετή Λήξης και το ραντεβού για το Μάρτιο του 2017 (pics) - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016 - Day 7: Η Τελετή Λήξης και το ραντεβού για το Μάρτιο του 2017 (pics)


    Μετά από 6 ημέρες άφθονου τρόμου, αγωνίας και μυστηρίου, οι ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ έφτασαν στην τελευταία μέρα, με την απονομή των βραβείων, τη τελετή λήξης και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

    Η μέρα ξεκίνησε με τη συνέχεια του αφιερώματος στον Ισπανικό τρόμο, με το Julia ‘s Eyes που κουβαλάει το όνομα-εγγύηση του Guillermo del Toro στην παραγωγή.

    Ακολούθησε η Τελετή Λήξης του φεστιβάλ.
    Φέτος είχαμε την τιμή να παρευρεθεί στην τελετή ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κ. Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Μικρού Μήκους στην Βίβιαν Παπαγεωργίου για το Inner Land.

    Ο πρόεδρος του φεστιβάλ, Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς ανακοίνωσε την αύξηση της προσέλευσης κατά 25% από πέρυσι, ευχαρίστησε όλους όσους υποστηρίζουν αυτή τη προσπάθεια και ανανέωσε το ραντεβού υποσχόμενος ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ τον Μάρτιο του 2017. 

    Αμέσως μετά, σε avant premiere, η ταινία λήξης του φεστιβάλ.
    Ένα θρίλερ από την Ισπανία από τους παραγωγούς των σούπερ πετυχημένων «Το Ορφανοτροφείο» και «Μικρό Νησί». 
    «Το Σώμα» είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει την καλή παράδοση.

    Η πρώτη και πιθανότατα καλύτερη μεταφορά βιβλίου του Edgar Allan Poe από τον μεγάλο Roger Corman, λέγεται House of Usher και έκλεισε το πρόγραμμα στο ΙΝΤΕΑΛ στις 23.30.

    Στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, Η μέρα ξεκίνησε με τους Βρυκόλακες (Vampyres) από την Ισπανία, την καλύτερη ταινία του φεστιβάλ, που υπόσχονται συνδυασμό του μύθου των βαμπίρ με ερωτικά όργια!

    Στη συνέχεια μια ακόμα ταινία από το αφιέρωμα στον ισπανικό τρόμο με To Nησί των Μικρών Δολοφόνων από τη δεκαετία του ’70, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ξανά, μετά από απαίτηση των φίλων, η αριστουργηματική Μάγισσα (The Witch).

    Η μέρα - και το φεστιβάλ - έκλεισε με το Invasion of the Body Snatchers, ένα all time classic φιλμ που συμπεριλαμβάνεται σε ένα σωρό λίστες, ως μια από τις καλύτερες ταινίας επιστημονικής φαντασίας (και όχι μόνο) όλων των εποχών.
    Δύσκολα θα βρίσκαμε καλύτερο τρόπο να κλείσει το φετινό Horrorant Film Festival!

    Νίκος Παλάτος.

















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016 - Day 7: Η Τελετή Λήξης και το ραντεβού για το Μάρτιο του 2017 (pics) Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top