F Movie news: Τα πρώτα ονόματα στο Captain Marvel, το Annabelle 2 και το νέο Wolf Man - FilmBoy Movie news: Τα πρώτα ονόματα στο Captain Marvel, το Annabelle 2 και το νέο Wolf Man - FilmBoy
  • Latest News

    Movie news: Τα πρώτα ονόματα στο Captain Marvel, το Annabelle 2 και το νέο Wolf Man


    - Η Brie Larson υποψήφια για το Captain Marvel
    - Η Miranda Otto στο Annabelle 2
    - Ο Dwayne Johnson ...ο νέος Wolf Man;


    Μπορεί ο Μάρτιος του 2019 να αργεί, όμως η Marvel φαίνεται ότι άρχισε τη προετοιμασία για το Captain Marvel, με τις πρώτες φήμες να θέλουν την Brie Larson βασική υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τις Emily Carmichael (The Adventures of Ledo and Ix), Jennifer Kent (The Babadook) και Niki Caro (Whale Rider) να είναι υποψήφιες για τη σκηνοθετική καρέκλα.



    H Miranda Otto (The Homesman) θα είναι η πρωταγωνίστρια του θρίλερ Annabelle 2

    Σύμφωνα με το σενάριο του Gary Dauberman, 20 χρόνια μετά το τραγικό θάνατο της κόρης του κουκλοποιού, μια καλόγρια με ένα τσούρμο ορφανά βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους, τα οποία γίνονται στόχος της διαβολικής κούκλας.



    Τον Dwayne Johnson έχει προσεγγίσει η Universal για το πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Wolf Man.

    Θυμίζουμε ότι το νέο Wolf Man αποτελεί μέρος του αλά-Marvel κοινού σύμπαντος που θέλει να κάνει η Universal με τα κλασικά της τέρατα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie news: Τα πρώτα ονόματα στο Captain Marvel, το Annabelle 2 και το νέο Wolf Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top