F The LEGO Batman Movie trailer: Είπαμε, Batman fan ...αλλά όχι κι έτσι! - FilmBoy The LEGO Batman Movie trailer: Είπαμε, Batman fan ...αλλά όχι κι έτσι! - FilmBoy
  • Latest News

    The LEGO Batman Movie trailer: Είπαμε, Batman fan ...αλλά όχι κι έτσι!


    Update: Νέο teaser trailer σε λίγες μέρες;
    Κάποιος φαίνεται τους σφύριξε ότι το πρώτο δε βλεπόταν και βιάστηκαν να το μπαλώσουν με ένα νέο σχετικό με τα 50 χρόνια ιστορίας του Batman. 

    Να ξεκαθαρίσω κάτι.
    Είμαι τριών χρονών και δύο μηνών, περνάω τη μισή μέρα μου φορώντας την στολή του Batman (πιο πολύ κι από αυτή του Μπερμπάτοφ, κι ας δέχομαι πιέσεις από το σπίτι) και παίζω με τους 15 μεγάλου μεγέθους σούπερ ήρωες (11 καλούς και 4 κακούς για όσους ρωτούν …by the way, έχει τον Deadpool κανένας;) στους οποίους φυσικά αρχηγός επιθεώρησης είναι ο Batman.

    Μάλιστα, ετοιμάζομαι να πάω να δω το Batman vs. Superman: Dawn of Justice φορώντας κασκόλ του Batman και παίρνοντας τα εισιτήρια από το Σύνδεσμο, για να μην κάτσω στην εξέδρα των άλλων.

    Τα λέω αυτά για να καταλάβετε ότι θα πήγαινα σε οτιδήποτε νέο έχει σχέση με τον Νυχτερίδα.
    Ειδικά animation.
    …Αλλά.

    Το να βλέπω τον Batman σε mini μέγεθος με τη μορφή Lego (αν και περισσότερο με playmobil μοιάζει), να ραπάρει κρατώντας μικρόφωνο ίσαμε το μπόι του, να φοράει τη ρόμπα που ο μπαμπάς μου αρνείται να φορέσει εδώ και 12 χρόνια (από τότε που του την πήρε η μαμά) και να περιμένει στα μικροκύματα το κατακόκκινο κοτόπουλο, πάει πολύ.

    Και δεν είναι γιατί πάντα ήμουν 'a Playmobil fan', αλλά γιατί αυτό το πράγμα θα μου απομυθοποιήσει το υπερηρωικό μου status.

    Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε στο φιλότιμο The Lego Movie πριν δυο χρόνια και φέτος απέκτησε spin-off με δική του ταινία, το The LEGO Batman Movie.
    Στο teaser που κυκλοφόρησε παίρνουμε μια γεύση από την Batcave αλλά και την καθημερινότητα του Bruce ‘LEGO’ Wayne.

    Ξαναλέω, όσο fan του Batman και να είμαι, δεν θα τσιμπήσω σε αυτό.
    Θα μου πείτε, ένα πρώτο teaser είναι, μέχρι το Φλεβάρη του 2017 ίσως αλλάξεις γνώμη.

    Λόγω ηλικίας, είμαι συνειδητοποιημένα ιδιόρρυθμος και ισχυρογνώμων, και θα σας απαντούσα ‘Ποτέ!’. 
    Δείτε γιατί. 

    FilmBoy Jr.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The LEGO Batman Movie trailer: Είπαμε, Batman fan ...αλλά όχι κι έτσι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top