F Game of Thrones - season 6 trailer: Το παιχνίδι χόντρυνε - FilmBoy Game of Thrones - season 6 trailer: Το παιχνίδι χόντρυνε - FilmBoy
  • Latest News

    Game of Thrones - season 6 trailer: Το παιχνίδι χόντρυνε


    Μετά από μήνες promo με εικόνες, poster και αόριστα μικρά teasers χωρίς καν σκηνές από τη σειρά, το HBO κυκλοφόρησε επιτέλους ένα πλήρες και μεγάλο trailer για την 6η σεζόν του Game of Thrones, που θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου.

    Το trailer έχει όλα όσα ελπίζαμε: και βία και μάχες και σεξ και δράκους και μυθικά τέρατα από πάγο και γιγαντιαία πλήθη και γκόμενες, όλα.

    Αυτό που δε δείχνει είναι λεπτομέρειες από το στόρι.
    Και πώς θα μπορούσε, αφού συμβαίνουν τόσα πολλά…

    Άντε να εξηγήσεις τι θα συμβεί στην περιπλανώμενη πια Daenerys (η κούκλα Emilia Clarke), τις φοβερές περιπέτειες της Sansa (Sophie Turner) και του Theon (Alfie Allen), τις συνεχιζόμενες δίκες με τη Melisandre (Carice van Houten) και τον Davos (Liam Cunningham), τα διαβολικά σχέδια του Ramsay Snow (Iwan Rheon) ή τη συνεχή μάχη της οικογένειας Lannister με τον High Sparrow (Jonathan Pryce) σε ενάμιση λεπτών trailer.

    Και αυτά είναι μόνο μια ιδέα από ότι πρόκειται να δούμε στην 6η σεζόν της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών.

    Ο νέος κύκλος του Game of Thrones θα αρχίσει στις 24 Απριλίου.
    Για πάρτε μια γεύση.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game of Thrones - season 6 trailer: Το παιχνίδι χόντρυνε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top