F A Hologram for the King trailer: Ο Tom Hanks στη ...πανέμορφη Σαουδική Αραβία! - FilmBoy A Hologram for the King trailer: Ο Tom Hanks στη ...πανέμορφη Σαουδική Αραβία! - FilmBoy
  • Latest News

    A Hologram for the King trailer: Ο Tom Hanks στη ...πανέμορφη Σαουδική Αραβία!


    Η τελευταία ταινία του Tom Tykwer ήταν από τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ο Tom Hanks στη καριέρα του.

    Στο Cloud Atlas, ο Hanks (και πολλοί άλλοι συμπρωταγωνιστές του) έπρεπε να υποδυθεί μια σειρά από διαφορετικούς ρόλους που εκτείνονταν σε διαφορετικά είδη, ηπείρους και αιώνες. 

    Τώρα, οι δυο τους συνεργάζονται και πάλι στο A Hologram for the King, που παρόλο που είναι κάτι πιο mainstream από το Cloud Atlas, …συνηθισμένο δεν τη λες.

    Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Dave Eggers, το A Hologram for the King ακολουθεί έναν Αμερικανό επιχειρηματία (Hanks), που σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του, πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία για να κλείσει μια τεράστια συμφωνία. 

    Αρχικά φαίνεται αποπροσανατολισμένος από το νέο άγνωστο περιβάλλον, αλλά τελικά αυτή η παράξενη νέα γη τον βοηθά να ξαναβρεί τον εαυτό του. 
    Παίζουν ακόμη ο Ben Whinsaw, ο Tom Skerritt και η Sarita Choudhury.

    Το trailer που κυκλοφόρησε έχει απίστευτες εικόνες από τη Σαουδική Αραβία, σε σημείο που νομίζεις ότι ο Tykver αγαπάει αυτή τη χώρα.

    Το A Hologram for the King βγαίνει στις ΗΠΑ στις 22 Απριλίου.
    Δείτε το απίστευτο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Hologram for the King trailer: Ο Tom Hanks στη ...πανέμορφη Σαουδική Αραβία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top