F The Driftless Area trailer: Μεταφυσικό ρομάντζο με σπουδαίο cast αλλά μπερδεμένο trailer - FilmBoy The Driftless Area trailer: Μεταφυσικό ρομάντζο με σπουδαίο cast αλλά μπερδεμένο trailer - FilmBoy
  • Latest News

    The Driftless Area trailer: Μεταφυσικό ρομάντζο με σπουδαίο cast αλλά μπερδεμένο trailer


    The Driftless Area λέγεται η σουρεαλιστική ιστορία αγάπης που έκανε πρεμιέρα την περασμένη άνοιξη στο Tribecca, όπου πήρε ανάμικτες κριτικές – και με βάση το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

    Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η ταινία, πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Zachary Sluser, θα βγει κατ’ευθείαν σε DVD και σε VoD τον Απρίλιο.

    Από την άλλη, μια ταινία με τον Anton Yelchin, τη Zooey Deschanel, την Aubrey Plaza, τον John Hawkes, τον Frank Langella και τον Ciarán Hinds δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη από τα ραντάρ των FilmBoy viewers.

    Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Tom Drury, το νεο-νουάρ μεταφυσικό ρομάντζο έχει επίκεντρο μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση που προκαλεί πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε μια ήσυχη πόλη. 

    Μετά το θάνατο των γονιών του, ο καταδεκτικός μπάρμαν Pierre Hunter (Anton Yelchin), επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι, όπου ερωτεύεται την αινιγματική Stella (Zooey Deschanel), μια εντυπωσιακή γυναίκα με ένα απροσδιόριστο παρελθόν. 

    Επίσης, ο Pierre άθελά του θα μπει σε ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με έναν ανίκανο αλλά καταστροφικό παράνομο (John Hawkes). 

    Η σύνοψη δεν λέει και πολλά, το trailer που κυκλοφόρησε είναι …χαοτικό, αλλά και μόνο για το σπουδαίο cast (και την αγαπημένη Zooey Deschanel σε έναν ασυνήθιστο γι’αυτήν ρόλο) αξίζει τη προσοχή μας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Driftless Area trailer: Μεταφυσικό ρομάντζο με σπουδαίο cast αλλά μπερδεμένο trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top