F Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη δική του τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Ridley Scott - FilmBoy Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη δική του τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη δική του τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Ridley Scott


    Ο Tom Hardy είναι πλέον ένας μεγάλος αστέρας του Hollywood, αλλά δεν έχει πρόβλημα να συμμετάσχει σε σειρές όπως το Peaky Blinders (ένα crime drama με πολλά βραβεία και τους Cillian Murphy και Sam Neill πρωταγωνιστές).

    Τώρα o Hardy επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα σειρά στο FX που ονομάζεται Taboo, στην οποία ο ίδιος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Ridley Scott, και μάλιστα έγραψε ο ίδιος το σενάριο μαζί με τον πατέρα του Chips Hardy αλλά και τον σεναριογράφο του Burnt, Steven Knight.

    Στο Taboo, ο Tom Hardy παίζει τον James Keziah Delaney, έναν σκληρό και αδίστακτο τυχοδιώκτη που επιστρέφει στο Λονδίνο το 1814 αφού πέρασε 10 χρόνια στην Αφρική, για να ανακαλύψει ότι ο πατέρας του που έχει πια πεθάνει, του άφησε μια μυστηριώδη κληρονομιά.

    Ο Delaney αρνείται να πουλήσει την επιχείρησή της οικογένειάς του στην East India Company και επιλέγει να χτίσει την δική του αυτοκρατορία εμπορίου και ναυτιλίας, στη μέση του πολέμου του 1812, μεταξύ των ΗΠΑ και της Βρετανίας. 
    Και φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αποτύχει.

    Η 8 επεισοδίων σειρά μοιάζει σαν τις Συμμορίες της Νέας Υόρκης αλλά στο Λονδίνο, σε κάτι πιο επιχειρηματικό.

    Ωστόσο, η σειρά δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και για κάποιο λόγο, δεν αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2016, αλλά την επόμενη χρονιά!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη δική του τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top