F The Confirmation trailer: Ο Clive Owen δε ξέρει να μεγαλώνει παιδιά - FilmBoy The Confirmation trailer: Ο Clive Owen δε ξέρει να μεγαλώνει παιδιά - FilmBoy
  • Latest News

    The Confirmation trailer: Ο Clive Owen δε ξέρει να μεγαλώνει παιδιά


    Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, ο Clive Owen θεωρούνταν ο επόμενος μεγάλος ήρωας δράσης με ειδικότητα τις κατασκοπικές ταινίες (κάποτε λέγαμε ότι θα ήταν ο επόμενος James Bond) αλλά από το The International ή το Duplicity και μετά, επέλεξε να επιδείξει διάφορες αθέατες όψεις της ερμηνευτικής του ικανότητας.

    Έκανε άφθονα δράματα (The Boys Are Back, Trust), θρίλερ (Intruders), τον κακό σε ταινίες δράσης (Killer Elite) και φυσικά, τον τζάνκι γιατρό στη σειρά The Knick.

    Έτσι, προσωπικά εγώ δεν δυσκολεύομαι να τον δω σε μια ανεξάρτητη δραματική κομεντί, στο ρόλο του αλκοολικού και εξαντλημένου ξυλουργού, ο οποίος πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του 8χρονου γιου του Anthony (Jaeden Lieberher), ενώ η μητέρα του και ο νέος της σύζυγος πηγαίνουν σε ένα καθολικό ησυχαστήριο.

    Όσο κι αν δεν ακούγεται και πολύ σαν κωμωδία, υπάρχει μια ελαφρότητα στους διαλόγους …και ο Patton Oswalt που μάλλον έχει τις καλύτερες χιουμοριστικές ατάκες.
    Παίζουν ακόμη ο Robert Forster, ο Tim Blake Nelson, ο Matthew Modine και η Maria Bello.

    Το The Confirmation μπορεί να είναι η πρώτη ταινία του Bob Nelson πίσω από την κάμερα, αλλά είναι ο σεναριογράφος του Nebraska, για το οποίο ήταν υποψήφιος για Oscar.

    Με αυτή την ταινία στο βιογραφικό του, δεν είναι έκπληξη ότι κατάφερε να έχει τόσο καλό cast στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, για άλλη μια ιστορία σχέσης πατέρα και γιου. 

    Το The Confirmation θα βγει ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο iTunes στις 18 Μαρτίου.
    Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Confirmation trailer: Ο Clive Owen δε ξέρει να μεγαλώνει παιδιά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top