F Forsaken trailer: Επιτέλους ένα ...ντεμοντέ κλασικό γουέστερν! - FilmBoy Forsaken trailer: Επιτέλους ένα ...ντεμοντέ κλασικό γουέστερν! - FilmBoy
  • Latest News

    Forsaken trailer: Επιτέλους ένα ...ντεμοντέ κλασικό γουέστερν!


    Η χρονιά που πέρασε αγαπούσε τα γουέστερν, καθώς είδαμε το αγαπησιάρικο Slow West, το φεμινιστικό The Keeping Room, το star-άτο Hateful Eight και το τρομακτικό Bone Tomahawk.

    Το Jane Got A Gun που έρχεται και το Forsaken, του οποίου το trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, δείχνει ότι και το 2016 θα συνεχίσει να θυμάται το αγαπημένο αλλά πολλές φορές ξεχασμένο είδος.

    Πάντως, ενώ τα περισσότερα σύγχρονα γουέστερν παρελκύουν από το δρόμο τους, μόνο και μόνο για να αμφισβητήσουν την παραδοσιακή μορφή του είδους, ο σκηνοθέτης Jon Cassar φαίνεται να αγκαλιάζει το παρελθόν. 

    Το Forsaken μοιάζει με ένα ντεμοντέ κλασικό γουέστερν - και φυσικά το λέω με την καλή έννοια.
    Αυτά μου έλειψαν.

    Δε χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο ή μοναδικό όταν μιλάμε για κάτι τόσο κλασικό όσο το γουέστερν.
    Ούτε ηλιθιότητες στυλ Wild Wild West.
    Και αν ποτέ κάποιος θελήσει να βάλει και τους Ινδιάνους στο παιχνίδι, μέχρι που το χρηματοδοτώ κιόλας!

    Πάντως, το προφανές δόλωμα εδώ είναι ο πατέρας και γιος Donald και Kiefer Sutherland που υποδύονται …τον πατέρα και γιο αντίστοιχα.

    Το 1872, ο John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) συνταξιοδοτείται ως πιστολάς και επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Wyoming, με την ελπίδα να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον αποξενωμένο πατέρα του, αιδεσιμότατο Clayton (Donald Sutherland). 

    Ωστόσο, σύντομα μαθαίνει ότι η πόλη βρίσκεται σε αναταραχή, καθώς ο σιδηρόδρομος θα περάσει μέσα από την περιοχή και μια εγκληματική συμμορία τρομοκρατεί τους κτηνοτρόφους που αρνούνται να πουλήσουν τη γη τους. 

    Ο John Henry είναι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει, αλλά ο πατέρας του δεν θέλει να δει το γιο του να επιστρέφει σε μια βίαιη ζωή.

    Ο Cassar είναι γνωστός για την παραγωγή και τη σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς 24, και έχει σκηνοθετήσει τον Kiefer Sutherland ως Jack Bauer πολλές φορές.

    Στο cast βρίσκεται και η Demi Moore ως love interest (…), με τον Brian Cox που είναι ο κακός με το μουστάκι.

    Το Forsaken θα ανοίξει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 19 Φεβρουαρίου. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Forsaken trailer: Επιτέλους ένα ...ντεμοντέ κλασικό γουέστερν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top