F Ξέρουμε ποια είναι η κακιά που θα παίξει η Cate Blanchett στο Thor: Ragnarok! - FilmBoy Ξέρουμε ποια είναι η κακιά που θα παίξει η Cate Blanchett στο Thor: Ragnarok! - FilmBoy
  • Latest News

    Ξέρουμε ποια είναι η κακιά που θα παίξει η Cate Blanchett στο Thor: Ragnarok!


    Τον Νοέμβριο που μας πέρασε αναρωτιόμασταν αν ο σούπερ κακός στο επερχόμενο Thor: Ragnarok θα είναι γυναίκα.
    Επίσης, ένα από τα ονόματα που αναφέραμε ως πιθανό για το ρόλο, ήταν και αυτό της Cate Blanchett.

    Αλλά δεν μείναμε εκεί.
    Στο άρθρο του Νοεμβρίου, τολμήσαμε ικασίες για το ποιον ρόλο θα μπορούσε να παίξει η Blanchett στην τρίτη περιπέτεια του Thor, στην οποία βεβαίως θα εμφανιστεί και ο Hulk.

    Σήμερα, επιβεβαιωθήκαμε …σχεδόν, καθώς τίποτα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
    (Δεν είναι φυσικά ότι έγινα ξαφνικά expert κομικάς – ασχέτως αν ο FilmBoy Jr. με σπρώχνει προς τα κει – απλώς οι πηγές που εμπιστεύομαι είναι σωστές).

    Λοιπόν, σύμφωνα με το Geek.com, η Cate Blanchett θα ενσαρκώσει τη HeLa, τη Θεά του Θανάτου, μία από τις κλασικές villain στο comic του Thor.

    Με τον μαγικό κι ενισχυμένο μανδύα της, μια στρατιά νεκρών και την ικανότητα να πληγώνει θανάσιμα τους εχθρούς και να διεκδικεί τις ψυχές τους με ένα απλό άγγιγμα, η HeLa θα είναι μια αρκετά συναρπαστική αντίπαλος.



    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! 
    Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η HeLa (και ως εκ τούτου, η Blanchett) θα διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!

    Εξάλλου, γνωρίζαμε ότι το Thor: Ragnarok θα είναι το Winter Soldier της Phase 3 της Marvel, κουνώντας τα θεμέλια ολόκληρου του σύμπαντος και αναγκάζοντας τις επόμενες ταινίες σε ορισμένες σαρωτικές αλλαγές. 

    Ακούγεται πολύ τρελό …άρα πολύ πιθανό.
    Για τη Marvel μιλάμε.

    Το Geek.com συνεχίζει με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά καλό θα είναι να μην τις διαβάσετε γιατί είναι ξεκάθαρα spoilers.

    Πάντως, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2017 έχουμε πολλά να μάθουμε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξέρουμε ποια είναι η κακιά που θα παίξει η Cate Blanchett στο Thor: Ragnarok! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top