F Ο Val Kilmer λέει ναι στο Top Gun 2 - FilmBoy Ο Val Kilmer λέει ναι στο Top Gun 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Val Kilmer λέει ναι στο Top Gun 2


    Το sequel του θρυλικού Top Gun κυοφορείται εδώ και χρόνια, αλλά ήρθε σε αδιέξοδο μετά τον τραγικό θάνατο του σκηνοθέτη Tony Scott, ο οποίος το είχε αναλάβει.

    Αλλά όταν ο Jerry Bruckheimer προχώρησε σε μια νέα μεγάλη συμφωνία με την Paramount Pictures, το Top Gun 2 ήταν μέρος αυτής και μόλις πέρυσι ο Justin Marks προσελήφθη για να γράψει το σενάριο.

    Τώρα φαίνεται ότι το έργο κινείται καθώς ο Val Kilmer αποκάλυψε στο facebook ότι του προτάθηκε να επαναλάβει το ρόλο του ως Iceman στο Top Gun 2, και πως φυσικά αποδέχτηκε τη πρόταση.

    Μόλις μου προτάθηκε ρόλος στο Top Gun 2. Δεν λες συχνά ΝΑΙ χωρίς να διαβάσεις κάποιο σενάριο, αλλά …‘Πρωταγωνιστεί ο Gene Hackman ...’ ΝΑΙ‘Σκηνοθετεί ο Francis Coppola’ ΝΑΙ‘Jerry Bruckheimer και Tom Cruise !!!’ ΝΑΙΣε όλους μας θα λείχει ο Tony Scott, ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά ας ανάψουν μερικά μαχητικά αεροσκάφη και πάλι !!!

    Και επειδή τα έκανε μπάχαλο στο μήνυμα ο Kilmer, εξήγησε με νέο του μήνυμα πως δεν εννοούσε φυσικά ότι το sequel θα σκηνοθετήσει ο Coppola ούτε ότι θα παίζει ο Gene Hackman, αλλά ότι αυτά είναι παραδείγματα για τα οποία λες αμέσως ΝΑΙ χωρίς να διαβάσεις το σενάριο.

    Η ουσία είναι ότι ο Val Kilmer θα παίξει στο Top Gun 2 …λες και στο σημείο που βρίσκεται η καριέρα του, μπορεί να λέει εύκολα ΟΧΙ σε ταινίες.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Val Kilmer λέει ναι στο Top Gun 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top